avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate elaela

Activitate elaela

si sa inteleg k donarease poate face pe lok tot atuci cand imobilul e cumparat.dak cumpara o ruda a sotului ma tem k dak sotului i se va intampla ceva rau k respectiva ruda sa nu demonstreze k e cumparat de ea si sa ma poata daafara cu tot cu baiat#-o#-o:sorry::sorry:?
nu ma tem de partaj sau divort,asa k as puteafi eu si baiatul minor propietarii?dar daca sotul meu are niste datorii si are drept asupra apartamentului i-ar putea fi luat bunul /imobilul?
la donarea apartamentului baiatul va deveni propietar?sau va ramane propietarul ruda?pe numele meu si al baiatului nu pot sa-l cumpar fara k sotu sa nu aibe drept?#-o#-o#-o

buna dimineazza!as avea o intrebare:sunt casatorita legitim si vreau sa cumpar un apartament pe numele baiatului in varsta de 4 ani si o luna.se poate?sau cum ma sfatuiti sa-l cumpar asa fel incat sotul meu sa nu aiba nici un drept asupra imobilui.va rog mult sa ma ajutati!va multumesc!#-o

buna ziua.as avea o intrebare:sunt casatorita legitim si vreau sa cumpar un apartament pe numele baiatului in varsta de 4 ani si o luna.se poate?sau cum ma sfatuiti sa-l cumpar asa fel incat sotul meu sa nu aiba nici un drept asupra imobilui.va rog mult sa ma ajutati!va multumesc!:(:sorry:
Discuție cumparari
buna ziua!spuneti-mi si mie va rog ,eu si sotul meu vrem sa cumparam o casa dar el are datorii dak o cumparam pe numele baietelului nostru in varsta de 3 si 7 luni putem?:(
Discuție vazari
dar precontractul a fost semnat doar prin agentie de vanzare cumparare
Discuție vazari
si dak acea persoana care ii daduse avans de 50 mil de lei poate fi data in judecata dak bunul nu-i apartinea ptr schimbarea ialei la usa?
Discuție vanzari
d-le avocat dak sotul nu are sa-i dea dublu avans inapoi ce se poate intampla?
Discuție vanzari
poi nu a avut lok niki o semnatura d-le avocat.sotul meu acum poate sa de-a in judecata aceasta persoana kare a intrat in casa si aschimbat iala?