si sa inteleg k donarease poate face pe lok tot atuci cand imobilul e cumparat.dak cumpara o ruda a sotului ma tem k dak sotului i se va intampla ceva rau k respectiva ruda sa nu demonstreze k e cumparat de ea si sa ma poata daafara cu tot cu baiat#-o#-o:sorry::sorry:?
nu ma tem de partaj sau divort,asa k as puteafi eu si baiatul minor propietarii?dar daca sotul meu are niste datorii si are drept asupra apartamentului i-ar putea fi luat bunul /imobilul?
la donarea apartamentului baiatul va deveni propietar?sau va ramane propietarul ruda?pe numele meu si al baiatului nu pot sa-l cumpar fara k sotu sa nu aibe drept?#-o#-o#-o
buna dimineazza!as avea o intrebare:sunt casatorita legitim si vreau sa cumpar un apartament pe numele baiatului in varsta de 4 ani si o luna.se poate?sau cum ma sfatuiti sa-l cumpar asa fel incat sotul meu sa nu aiba nici un drept asupra imobilui.va rog mult sa ma ajutati!va multumesc!#-o
buna ziua.as avea o intrebare:sunt casatorita legitim si vreau sa cumpar un apartament pe numele baiatului in varsta de 4 ani si o luna.se poate?sau cum ma sfatuiti sa-l cumpar asa fel incat sotul meu sa nu aiba nici un drept asupra imobilui.va rog mult sa ma ajutati!va multumesc!:(:sorry:
buna ziua!spuneti-mi si mie va rog ,eu si sotul meu vrem sa cumparam o casa dar el are datorii dak o cumparam pe numele baietelului nostru in varsta de 3 si 7 luni putem?:(