avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzari

poi nu a avut lok niki o semnatura d-le avocat.sotul meu acum poate sa de-a in judecata aceasta persoana kare a intrat in casa si aschimbat iala?
Cel mai recent răspuns: Alin Paidiu , Avocat 12:30, 19 August 2010
Inainte de toate v-as ruga sa folositi linkul de raspuns .... fara sa mai deschideti un nou topic pentru fiecare raspuns ...
Apoi ... sa va citez ....
sotul a incheiat un precontract de vanzare cumparare cu o persoana ptr avinde o casa ia dat 50 de mil un avans precontractu n-a expirat dar a vanduto altei persoane.ce trebuie sa faca?ce urmari va avea?

A incheia un antecontract inseamna a-l semna ... exprimandu-ti astfel vointa de a vinde.
Daca nu a semnat nimic... de unde ati tras concluzia ca a incheiat un antecontract ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare inaintea deschiderii pocedurii succesorale ContSters61634 ContSters61634 Daca in urma defunctului raman 2 mostenitori (sotia si copilul acestuia) se poate vinde sa zicem o casa sau un teren fara a face succesiunea daca ambii ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa banca transilvania snowmax snowmax Buna ziua.Sotul meu a solicitat un credit prima casa,Eu si fratele meu îl giram!Azi,trebuie sa mergem la notar pentru a încheia antecontractul,ce anume ... (vezi toată discuția)
Antecontract v-c sau procura? ce conteaza? ionescu_paula ionescu_paula Buna ziua, Va rog, am mare nevoie de sprijinul Dvs. Este vorba de un antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren, pe care l-am semnat in calitate de ... (vezi toată discuția)