de un an de zile ne-am mai cumparat o casa intr-o lacalitate in mediul rural. Ni s-a adus la cunostinta ca avem de platit la impozit o taxa de caraula de 30 de lei. Mentionez ca noi nu avem mutatie si nici nu locuim in acea localitate. Este legal?
o persoana lucrarea in domeniul privat , in domeniul cu radiatii, de luni pana sambata de la ora 21 la 7 diminetata. Acum a primit instiintare potrivit careia sambata va figura ca zi de concediu si concediul de odihna se va lua pe cel putin o saptamana si va fi facuta cererea cu cel putin 30 de zile lucratore. As dori sa stiu daca este legala mentiunea , daca programul este legal si daca nu ar trebui incluse sporuri de noapte si radiatii si ince valoare. Va multumesc.
Am si eu o problema. Eu am domiciliul stabil in Rimnicu Sarat si adresa de flotant pe Bucuresti,iar o zi/saptamana mai bine zis cateva ore vin si la prietenul meu. Administratorul blocului i a spus sa ca o sa ma bage la intretinere k stau la el. Are dreptul?
Daca ii pot dovezi ca mai locuiesc in 2 locuinte poate face acest lucru?
Si daca da eu poate sa faca cerere de scoatere de la intretinere cat sta la mine?
As dori o lege ceva.
Va multumesc.
As dori sa mi dati si mie o idee despre modul de acordare a zilelor de ingrijiri medicale de catre medicii legisti.In cazul meu am fost lovit cu pumnul pe scari , in urma loviturii m-am dezechilibrat si am cazut pe scari; am avut un dinte rupt, mana julita, cot julit, fata zgariata.Am primit 8 zile de ingrijiri medicale, iar la politie mi s a spus ca faptuitorul nu v a primi decat o amenda administrativa de 200 ron( 2 mil lei vechi).Este posibil? Multumesc.