avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate florea_mirela08

Activitate florea_mirela08

Răspuns la discuția impozitul in mediul rural
Am inteles. Sa inteleg ca ar trebui sa le revina si obligatii in caz de furt sau alte incidente, nu?
de un an de zile ne-am mai cumparat o casa intr-o lacalitate in mediul rural. Ni s-a adus la cunostinta ca avem de platit la impozit o taxa de caraula de 30 de lei. Mentionez ca noi nu avem mutatie si nici nu locuim in acea localitate. Este legal?
o persoana lucrarea in domeniul privat , in domeniul cu radiatii, de luni pana sambata de la ora 21 la 7 diminetata. Acum a primit instiintare potrivit careia sambata va figura ca zi de concediu si concediul de odihna se va lua pe cel putin o saptamana si va fi facuta cererea cu cel putin 30 de zile lucratore. As dori sa stiu daca este legala mentiunea , daca programul este legal si daca nu ar trebui incluse sporuri de noapte si radiatii si ince valoare. Va multumesc.
Răspuns la discuția obligatia de a plati intretinerea
Va multumesc f mult.=D>
Am si eu o problema. Eu am domiciliul stabil in Rimnicu Sarat si adresa de flotant pe Bucuresti,iar o zi/saptamana mai bine zis cateva ore vin si la prietenul meu. Administratorul blocului i a spus sa ca o sa ma bage la intretinere k stau la el. Are dreptul?
Daca ii pot dovezi ca mai locuiesc in 2 locuinte poate face acest lucru?
Si daca da eu poate sa faca cerere de scoatere de la intretinere cat sta la mine?
As dori o lege ceva.
Va multumesc.
Am absolvit facultatea de biotehnologii si as dori sa stiu ce conditii sunt necesare pentru a lucra intr-un laborator de analize medicale. Multumesc.
As dori sa mi dati si mie o idee despre modul de acordare a zilelor de ingrijiri medicale de catre medicii legisti.In cazul meu am fost lovit cu pumnul pe scari , in urma loviturii m-am dezechilibrat si am cazut pe scari; am avut un dinte rupt, mana julita, cot julit, fata zgariata.Am primit 8 zile de ingrijiri medicale, iar la politie mi s a spus ca faptuitorul nu v a primi decat o amenda administrativa de 200 ron( 2 mil lei vechi).Este posibil? Multumesc.