Va multumesc mult. O zi buna
Buna ziua,
Corectati-ma daca gresesc, dar, daca am inteles bine, in situatia unui control ITM este necesara prezentarea doar a procesului verbal prin care se nominalizeaza reprezentantii angajatilor si in care se dovedesre demararea negocierii ccm si nu ccm semnat(care nici nu este obligatoriu sa se semneze in final)
Buna ziua,
Citeam cu ceva pagini in urma ca aveti legea 51 si statutul actualizate. Daca nu este un mare deranj le-as dori si eu pe radu_uglai@yahoo.com.
Multumesc, bafta multa si spor maxim.
[ link extern ]
pentru cei inscrisi la baroul hunedoara.
Spor maxim si bafta multa.
Buna ziua,
Ma poate lamuri cineva, inscriere la examen se face pana in data de 12 sept inclusiv, nu?
Sunt plecat din tara si doar maine ajung si sa nu am probleme daca depun actele doar in 12. Merci mult, bafta multa si spor maxim.
Buna ziua,
Eu as fi interesat de situatia in care s-a semnat contractul intre autoritatea contractanta si o asociere intre 2 societati dar dupa inceperea executarii una dintre societati, in speta liderul asociatiei cu o valoare peste 60% refuza sa puna la dispozitia celelilate societatii documentele necesare executarii partii care ii revine din contract. Astrfel am dori retragerea din asociere si nu reusesc sa gasesc un temei legal si exact procedura dupa care se realizeaza aceasta retragere.
Astept sugetii. Va multumesc.
Buna ziua, da cineva, va rog, un forward cu mailul cu grilele si spetele la radu_uglai@yahoo.com?
Merci mult. Spor maxim
Intr-adevar, aveti dreptate, insa eu mergeam pe rationamentul ca efectele uzucapiunii sunt retroactive, si aici ma refer la proprietate, doar dupa recunoasterea ei, in speta la sfarsitul procesului. De aceea eu imi puneam intrebarea daca mostenitorul are calitate procesuala sa introduca actiunea el nefiind posesor si actiunea nefiind introdasa. Daca actiunea era introdusa si cauza era deja pe rol la data deschiderii succesiunii, era mai simplu el subtituindu-se in drepturile procesuale ale lui de cuius, chiar daca nu avea dreptul personal sa introduca actiune in nume propriu.
Este un punct de vedere insa, eu cred ca, posesia nu se transmite prin succesiune, fiind o stare de fapt, personala lui de cuius astfel nu cred ca se poate vorbi despre o jonctiune a posesiilor in conditiile in care mostenitorul nu dobandeste posesia de la de cuius. Insa este doar un punct de vedere, se poate sa ma insel.
Oricum multmesc pentru sfat si astept si alte pareri.
O zi buna.
Buna ziua...
Am o intrebare, se poate introduce o actiune in costatarea dr de proprietate dobandit prin uzucapiune de 30 de ani in situatia in care duzucapantul a decedat si actiunea este introdusa de unicul mostenitor testamentar al lui de cuius? Eu sunt putin sceptic in privinta aceste situatii tinand cont ca posesorul este decedat, astfel lipsind mostentorului calitatea procesuala activa, posesia incetand la moartea uzucapantului. In aceeasi ordine de idei una din conditiile actiunii ce priveste uzucapiunea este aceea de a fi introdusa de posesor in contradictoriu cu proprietar, in speta de fata posesorul fiind decedat iar posesia neputandu-se transmite prin testament fiind o stare de fapt, atribut personal.
va multumesc si o zi buna.