avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Activitate moldoveanu mihaela

Activitate moldoveanu mihaela

Deja am chemat de la primarie topograful acesta mia spus practic ca vecinul a mutat gardul cu 1,73 cm pe o lungime de 40 metri acum8ani cand amcumparat terenul nu era asa
Ce am de facut ? Vecinul meu mi a luat aproape 2 m de teren din terenul meu si-a mutat practic gardul cu aprope 2 metri in terenul meu nu este un om pacifist este irascibil si nervos nu vrea sa mute gardul la loc ce pot sa fac sfaturi va rog.
Răspuns la discuția Vanzarea unui srl
Chiar nu ma poate ajuta nimeni va rog frumos am nevoie sa stiu ce trebuie facut pt. Vanzarea unui srl..
Doresc sa vand srl stiti ce pasi trebuiesc urmati multumesc anticipat
buna ziua .as vrea sa ma ajutati daca se poate cu niste raspunsuri la un caz care ni s-a intamplat de curand.circulam pe un drum de tara in sat mihai bravu jud . braila si am fost opriti de un auto apartinanad politiei ialomita care circula pe sens opus am fost semnalizati sa oprim s-a prezentat un domn politist in masina fiind alti 2 ,cum ca am fost depistati de radarul care il au montat pe masina ca am avut 105 km orari ca am depasit viteza cu 55 km /ora fata de 50 nu are cum o masina sa circule cu viteza asta pe drumul acela plin de gropi si alte masini in fata ,am inteles ca portiunea respectiva de drum intra si in reparatii de luna asta ,cum am putea contesta in instanta ?multumesc anticipat

va multumesc tuturor pt .raspuns.
fiul meu primeste pensie alimentara si atat adica de11 ani tatal lui nici macar un tel. nici nu stie cum mai arata, in mai face 18 ani dar inca este elev poate primi pensie alimentara pana termina studiile sau primeste pana la majorat?
MULTUMESC PT. RASPUNS DECI PRACTIC TREBUIE SCHIMBAT TOT CA SI IN CAZUL SCHIMBARII SEDIULUI SOCIAL DE LA ADRESA X LA ADRESA Y.
buna ziua tuturor acum o luna cand am preschimbat cartea de identitate pt. expirase am aflat cu stupoare ca numele strazii unde am si sediul soc . al firmei a fost schimbat din 2011 soc. fiind infiintata in 2014 .nu mi s-a comunicat nimic pana in momentul in care am preschimbat c.i ce am de facut?