avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinul de langa terenul meu mi a luat aproape 2 metri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinul de langa terenul meu mi a luat aproape 2 metri de teren din proprietatea mea

Ce am de facut ? Vecinul meu mi a luat aproape 2 m de teren din terenul meu si-a mutat practic gardul cu aprope 2 metri in terenul meu nu este un om pacifist este irascibil si nervos nu vrea sa mute gardul la loc ce pot sa fac sfaturi va rog.
Cel mai recent răspuns: moldoveanu mihaela , utilizator 13:14, 5 Septembrie 2019
Aveti la indemana actiunea in revendicare, si granituire.

Se va dispune o expertiza topografice, pentru identificarea terenului, a vecinatatilor, si pentru masurarea efectiva a suprafetelor fondurilor invecinate.

Deja am chemat de la primarie topograful acesta mia spus practic ca vecinul a mutat gardul cu 1,73 cm pe o lungime de 40 metri acum8ani cand amcumparat terenul nu era asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul si-a construit gardul pe terenul meu DANIEL2568 DANIEL2568 In luna martie 2016,am cumpărat o casa cu terenul (construit + gradina) ce măsoară ca suprafața 1000 m2. In momentul cumpărării, fosta ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de vecinatate - poate fi atacat in instanta? EduardMarinescu EduardMarinescu Sunt proprietarul unui teren, intr-o anumita localitate. Aceste teren se invecineaza cu un alt teren proprietate a unei societati comerciale. Societatea ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren MiricaG MiricaG Am un teren intravilan cu casa pe el, am cadastru si intabulare, in cartea funciara scrie ca am mai mult cu 10 mp din masuratori( e mai lat cu 30 cm si mai ... (vezi toată discuția)