avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie amenta pentru viteza ridicarea permisului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie amenta pentru viteza ridicarea permisului de conducere 90 zile si amenda

buna ziua .as vrea sa ma ajutati daca se poate cu niste raspunsuri la un caz care ni s-a intamplat de curand.circulam pe un drum de tara in sat mihai bravu jud . braila si am fost opriti de un auto apartinanad politiei ialomita care circula pe sens opus am fost semnalizati sa oprim s-a prezentat un domn politist in masina fiind alti 2 ,cum ca am fost depistati de radarul care il au montat pe masina ca am avut 105 km orari ca am depasit viteza cu 55 km /ora fata de 50 nu are cum o masina sa circule cu viteza asta pe drumul acela plin de gropi si alte masini in fata ,am inteles ca portiunea respectiva de drum intra si in reparatii de luna asta ,cum am putea contesta in instanta ?multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: moldoveanu mihaela , utilizator 18:12, 11 Mai 2018
Fie va angajati un av pt redactare contestatie /reprezentare la proces sau va formulati singura contestatia motivand,indicand de ce considerati ca amenda este nelegala motivand in fapt si in drept solicitand probe etc.
multumesc
pt rapuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru radar in localitate fara panou de semnalizare deric deric Buna ziua, Am fost surprins de un echipaj de politie cu radar nou pe o portiune de drum proaspat asfaltata aflata intr-o localiatate, circuland cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Amenda radar laur2005 laur2005 Sal.. Ma numesc Laurentiu si in data de 26-07-12 am fost surprins de aparatul radar cu viteza de 82 km/h in localitatea Movilita in timp ce ma deplasam pe ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal contraventional rardar mongwan mongwan Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca merita sa contest un proces verbal de contraventie prin care am fost sanctionat cu amenda si suspendarea permisului pe ... (vezi toată discuția)