avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate popamaryi

Activitate popamaryi

Răspuns la discuția apartament ipotecat
vreau sa cumpar un apartament ipotecat la banca,jurista agentiei zice sa facem contractul de vanzare cumparare la banca sa depunem bani in cont dupa care banca sa elibereze adresa de radiere
Va rog din suflet sa imi spuneti daca exista riscuri!!!
BUNA ZIUZ
VA ROG SA IMI SPUNETI DACA SE POATE CONTESTA ACUTL CU UZ VIAGER
Buna ziua!
Cumnata mea a cumparat un lot de casa inainte de a 2 infatisare (divort)
Ce poate face sa treaca pamantul pe numele ei actual fara al imparti cu fostul sot?
Va multumesc
Buna ziua!
Cumnata mea a cumparat un lot de casa inainte de a 2 infatisare (divort)
Ce poate face sa treaca pamantul pe numele ei actual fara al imparti cu fostul sot?
Va multumesc
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu :
cat ma costa actele unui apartament de 40mp decomandat confort2,in drumul taberei,de 35000 e.
cat ma costa ca si cumparator ?
cat costa ca si vanzator?
ideea este ca eu trebuie sa platesc toate onorariile notarului!
va multumesc!
Am vorbit cu proprietarul si creditul este luat de la o persoana fizica (probabil camatari)
Proprietarul insista ca ACELAS NOTAR CARE A PUS IPOTECA TREBUI SA O RETRAGA!
CE SA FACEM?
AVETI IDEE CAT NE COSTA PREZENTA UNUI AVOCAT LA SEMNAREA ACTELOR?
Va rog nu ocoliti sa imi raspundeti!!
AJUTOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRR
Va mai deranjez o data cu probleme mea!
Ne dorim tare mult apartamentul acesta deoarece are un pret foarte bun si ne incadreaza perfet in bugetul nostru.
Problema este ca suntem foarte speriati,proprietarul zice ca TREBUIE SA MERGEM LA ACELAS NOTAR CARE A PUS IPOTECA PE APARTAMENT PT A O PUTEA RIDICA (proprietarul a facut un credit ipotecar de 20000e si mai are 15000),si ca din cate cunoaste dansul nu este nevoie sa i-a legatura cu banca,singurul de care este legat ar fi notarul!
Este posibil asa ceva?
Se poate sa avem freo surpriza neplacuta din partea proprietarului?
Va multumesc mulu,mult!
O zi placuta!
VA MULTUMESC!!
mai am o problema sunt casatorita iar parinti sotului meu sunt de la tara si cam invechiti dar oameni buni,ideea este ca traiesc cu spaima ca odata ne vom desparti si nu vrea sa puna apartamentul pe numele sotului meu pt a nu beneficia si eu in cazul in care doamne fereste ne vom desparti
Exista freo cale prin care sa treaca apartamentul doar pe numele sotului meu si in cazul uneu despartiri sa nu pot beneficia eu de nimic?
Ei vor sa il treaca pe numele lor de frica si noi suntem disperati sa gasim o cale pt a nu avea eu dreptul,pt ca sotul meu mai are 3 frati si...........nu vrem sa se imparta cu ceilalti carora le-a facut act dinacela sa le ramana dupa moartea lor
adica ce trebui sa fac mai exact?
Proprietarul a zis ca trebui sa mergem la acelas notar care a lus ipoteca pe apartament si ca nu putem merge la altu