avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate camigeo

Activitate camigeo

Buna ziua,
la o cifra de afaceri de 2.244.000 si capital social de 300.000 se trece de la impozit pe profit la microintreprindere?
Multumesc.
Buna ziua,
am un imm si platesc impozit pe venit, dar in trim.3 am depasit deja plafonul de 65000 euro , pe trim.3 trec la impozit pe profit? Firma este infiintata in februarie 2013. Daca da ce trebuie sa depun? Multumesc
Buna ziua,
de curand lucrez cu contul 711, am productie de inghetata.
Inregistrarile contabile le fac: 345/711 cu val.productiei ex.1000 si 711/345 cu val. de vanzare ex.800.
Dar imi ramane in creditul lei 711 diferenta (200). Cum inchid contul 711? pot prin121?
Am fost la reg.comertului, pe langa diploma de igiena pe care o am imi mai trebuie o adeverinta cu experinta in domeniul vanzarii de cel putin 2 ani.
Buna ziua, daca infiintez un II cu activitate pe magazin general-produse alimentare si nealimentare, imi trebuie curs de vanzator?
Buna ziua,
in luna iunie s a achitat in avans la un furnizor intracomunitar, avans pentru care am intocmit autofactura si s a declarat in 390, in iulie se storneaza autofactura cu aceeasi valoare in euro si la acelasi curs la care s a intocmit autofactura?
am nascut in ianuarie 2011, si am optat pentru concediu de crestere pe 1 an, cand ma pot intoarce cel mai tarziu la servici pentru a beneficia de cei 500 lei?
buna ziua,
daca sunt salariat si am si un pfa, pe care am realizat venituri in luna august, mai depun in septembrie declaratii la pensii si somaj dupa ordonanta 82?
multumesc.
Sunt salariat si am un pfa in sistem real petru prestarii servicii.Ce contributii trebuie sa platesc dupa 1 iulie 2010?