avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitie intracomunitara

Buna ziua,
in luna iunie s a achitat in avans la un furnizor intracomunitar, avans pentru care am intocmit autofactura si s a declarat in 390, in iulie se storneaza autofactura cu aceeasi valoare in euro si la acelasi curs la care s a intocmit autofactura?
Cel mai recent răspuns: Cs B , Contabil 13:34, 9 August 2011
Autofactura se storneaza cand primiti factura finala sau vi se restituie avansul platit. Se storneaza cu acelas curs cu care s-a intomcit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans achizitie intracomunitara pe baza de factura proforma-decl.390 ContSters86219 ContSters86219 Intrebare: Un furnizor din Uniunea Europeana (Germania) nu livreaza un utilaj agricol comandat, decat in conditiile achitarii unui avans (in cazul nostru 10% ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara corny39 corny39 Am primit pe 03.06.2011 o factura proforma reprezentand avans (30% din valoare) a unui utilaj ce urmeaza sa-l primesc si platesc in luna octombrie 2011. Cand ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara teo.madalina teo.madalina Am platit un avans in luna data de 24.03.2010 un avans pentru o achizitie intracomunitara de bunuri, dar furnizorul mi-a facut factura cu 01.04.2010 in care ... (vezi toată discuția)