avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitie intracomunitara

Buna ziua,
in luna iunie s a achitat in avans la un furnizor intracomunitar, avans pentru care am intocmit autofactura si s a declarat in 390, in iulie se storneaza autofactura cu aceeasi valoare in euro si la acelasi curs la care s a intocmit autofactura?
Cel mai recent răspuns: Cs B , Contabil 13:34, 9 August 2011
Autofactura se storneaza cand primiti factura finala sau vi se restituie avansul platit. Se storneaza cu acelas curs cu care s-a intomcit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans achizitie intracomunitara pe baza de factura proforma-decl.390 ContSters86219 ContSters86219 Intrebare: Un furnizor din Uniunea Europeana (Germania) nu livreaza un utilaj agricol comandat, decat in conditiile achitarii unui avans (in cazul nostru 10% ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara corny39 corny39 Am primit pe 03.06.2011 o factura proforma reprezentand avans (30% din valoare) a unui utilaj ce urmeaza sa-l primesc si platesc in luna octombrie 2011. Cand ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara teo.madalina teo.madalina Am platit un avans in luna data de 24.03.2010 un avans pentru o achizitie intracomunitara de bunuri, dar furnizorul mi-a facut factura cu 01.04.2010 in care ... (vezi toată discuția)