avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... curs de vanzator pt. intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

curs de vanzator pt. intreprindere individuala

Buna ziua, daca infiintez un II cu activitate pe magazin general-produse alimentare si nealimentare, imi trebuie curs de vanzator?
Cel mai recent răspuns: camigeo , utilizator 14:23, 4 Octombrie 2011
Daca nu aveti experienta in domeniu (vinzator, lucrator comercial) este necesar un curs de lucrator comercial si curs de igiena.
Am fost la reg.comertului, pe langa diploma de igiena pe care o am imi mai trebuie o adeverinta cu experinta in domeniul vanzarii de cel putin 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala summer26 summer26 buna ziua, vreau sa-mi infiintez o intreprindere individuala care sa aiba ca domeniu de activitate comertul cu haine ,insa am vazut pe diferite site-uri ca ai ... (vezi toată discuția)
Caen 4719 comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse nealimentare Cristian05 Cristian05 Buna seara, ma intereseaza daca pe CAEN 4719 pot sa vand cateva categorii de produse: - sucuri imbuteliate, croissante, chipsuri, ciocolata si alte produse ... (vezi toată discuția)
Vanzator magazin mixt adinaoancea22 adinaoancea22 Buna ziua, Vreau sa-mi infiintez un SRL - magazin mixt(alimente, detergenti, etc) Legea imi da dreptul de a vinde in magazinul meu(produse alimentare, ... (vezi toată discuția)