avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare intreprindere individuala

buna ziua, vreau sa-mi infiintez o intreprindere individuala care sa aiba ca domeniu de activitate comertul cu haine ,insa am vazut pe diferite site-uri ca ai nevoie de "calificarea - pregatirea profesionala sau, dupa caz, experienta profesionala, necesara pentru a desfasura activitatea economica pentru care se solicita autorizatia" . este nevoie sa fac vreun curs de lucrator comercial? multumesc!
Cel mai recent răspuns: summer26 , utilizator 07:19, 1 Septembrie 2011
Detalii privind infiintarea intreprinderii individuale aici: [ link extern ]
Daca nu aveti in cartea de munca perioade in care sa fiti inregistrat ca si "gestionar", "vinzator", "lucrator comercial" - deci sa dovediti ca aveti experienta in acst domeniu, este necesar un curs de "lucrator comercial"
Aceste cursuri sunt frecvent organizate de diferite societati specializate, de Camera de Comert, A.J.O.F.M., etc.
Pentru a infiinta acest tip de societate, este necesar sa prezentati cel putin adeverinta din care sa rezulte ca sunteti inscris la un astfel de curs, diploma urmind sa o obtineti ulterior.
am lucrat ca shop assistant un an si ceva (am CIM inregistrat la itm pt aceasta perioada) , insa nu este trecut pe carnetul de munca..in schimb este trecut urmatorul loc de munca. Credeti ca cei de la ITm ar putea sa-mi completeze si perioada lucrata ca lucrator comercial sau eventual o adeverinta in sensul asta? ...de la fostul angajator e exclus sa mai obtin vreun document. multumesc pt informatiile primite pana acum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca retroactiv summer26 summer26 buna ziua, am o intrebare pentru dvs. Am lucrat ca shop assistant un an si ceva (am CIM inregistrat la itm pt aceasta perioada) , insa nu este trecut pe ... (vezi toată discuția)
Vechimea ca si gestionar depozit echivaleaza cu cea de lucrator comercial? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca vechimea pe postul de gestionar depozit echivaleaza cu cea de lucrator comercial, pentru ca doresc sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Curs de vanzator pt. intreprindere individuala camigeo camigeo Buna ziua, daca infiintez un II cu activitate pe magazin general-produse alimentare si nealimentare, imi trebuie curs de vanzator? (vezi toată discuția)