buna ziua, vreau sa-mi infiintez o intreprindere individuala care sa aiba ca domeniu de activitate comertul cu haine ,insa am vazut pe diferite site-uri ca ai nevoie de "calificarea - pregatirea profesionala sau, dupa caz, experienta profesionala, necesara pentru a desfasura activitatea economica pentru care se solicita autorizatia" . este nevoie sa fac vreun curs de lucrator comercial? multumesc!
Daca nu aveti in cartea de munca perioade in care sa fiti inregistrat ca si "gestionar", "vinzator", "lucrator comercial" - deci sa dovediti ca aveti experienta in acst domeniu, este necesar un curs de "lucrator comercial"
Aceste cursuri sunt frecvent organizate de diferite societati specializate, de Camera de Comert, A.J.O.F.M., etc.
Pentru a infiinta acest tip de societate, este necesar sa prezentati cel putin adeverinta din care sa rezulte ca sunteti inscris la un astfel de curs, diploma urmind sa o obtineti ulterior.
am lucrat ca shop assistant un an si ceva (am CIM inregistrat la itm pt aceasta perioada) , insa nu este trecut pe carnetul de munca..in schimb este trecut urmatorul loc de munca. Credeti ca cei de la ITm ar putea sa-mi completeze si perioada lucrata ca lucrator comercial sau eventual o adeverinta in sensul asta? ...de la fostul angajator e exclus sa mai obtin vreun document. multumesc pt informatiile primite pana acum