avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca retroactiv

buna ziua, am o intrebare pentru dvs. Am lucrat ca shop assistant un an si ceva (am CIM inregistrat la itm pt aceasta perioada) , insa nu este trecut pe carnetul de munca..in schimb este trecut urmatorul loc de munca. Credeti ca cei de la ITM ar putea sa-mi completeze si perioada lucrata ca lucrator comercial sau eventual o adeverinta in sensul asta? ...de la fostul angajator e exclus sa mai obtin vreun document. multumesc

Cel mai recent răspuns: summer26 , utilizator 06:24, 7 Septembrie 2011
Mergeti la ITM si depuneti o adresa prin care solicitati sa va elibereze o adeverinta de vechime pentru acea perioada ... precizati denumirea corecta a angajatorului, CUI -ul acestuia , perioada efectiv lucrata si eventual numele inspectorului ITM la care este arondat acel angajator.
Multumesc de raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala summer26 summer26 buna ziua, vreau sa-mi infiintez o intreprindere individuala care sa aiba ca domeniu de activitate comertul cu haine ,insa am vazut pe diferite site-uri ca ai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime Qwerty2010 Qwerty2010 Am lucrat pana in August 2010 la o firma din Bucuresti. Acum am nevoie de adeverinta de vechime de la aceasta firma iar problema este ca nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a operat in cartea de munca de 2 ani de zile.... ce se poate face ? doderosandro doderosandro Din luna Februarie 2009 - am lucrat la un patron.Anul acesta - lina ( iunie ) in urma unor neintelegeri am fost data afara cu art.55 lit.b -codul muncii. Am ... (vezi toată discuția)