avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate Deeutzik

Activitate Deeutzik

Buna ziua,

La inceputul acestui an , cand am vrut sa platesc impozitul masinii am aflat de existenta unei amenzi pentru lipsa rovinietei. Persoana de acolo imi comunica faptul ca trebuie sa platesc neaparat acea amenda integral. Avand in vedere lipsa comunicarii procesului verba, nu mi se pare corect faptul ca nu am primit sansa de a achita jumatate din suma acelei amenzi. Mai mult, mi-a fost poprit contul bancar si mi-au luat suma integrala a amenzii plus cheltuieli de executare. Este normal sa imi fie luata din cont suma integrala si nu doar un anumit procent din suma poprita? Se mai poate contesta ceva si recupera acei bani luati abuziv din cont in lipsa comunicarii procesului verbal plus faptul ca nu am avut dreptul de a achita jumatate din suma?

Multumesc anticipat pentru raspuns,

Buna ziua,

La inceputul acestui an , cand am vrut sa platesc impozitul masinii am aflat de existenta unei amenzi pentru lipsa rovinietei. Persoana de acolo imi comunica faptul ca trebuie sa platesc neaparat acea amenda integral. Avand in vedere lipsa comunicarii procesului verba, nu mi se pare corect faptul ca nu am primit sansa de a achita jumatate din suma acelei amenzi. Mai mult, mi-a fost poprit contul bancar si mi-au luat suma integrala a amenzii plus cheltuieli de executare. Este normal sa imi fie luata din cont suma integrala si nu doar un anumit procent din suma poprita? Se mai poate contesta ceva si recupera acei bani luati abuziv din cont in lipsa comunicarii procesului verbal plus faptul ca nu am avut dreptul de a achita jumatate din suma?

Multumesc anticipat pentru raspuns,

Buna ziua,am 19 ani si voi fi studenta in octombrie si as dori niste informatii legate de pensia alimentara. M-am informat si am auzit ca pot primi chiar daca am implinit varsta majoratului atata timp cat urmez studiile in continuare. Mentionez ca nu tin legatura cu tatal meu care nu mi-a platit pensia alimentara aproape niciodata. In anul 2002 mama l-a dat in judecata iar in urma unei hotarari judecatoresti trebuia sa primesc lunar suna stabilita de 45 lei dar de atunci am primit doar cateva luni trimise prin intermediul tatalui acestuita (bunicul)si atat. As dori niste informatii despre ce ar trebui sa fac in acest caz, daca il pot da in judecata avand in vedere ca sunt majora deoarece mama mea s-a saturat sa umble pe la judecatorie pentru ca platea 2-3 luni iar apoi nimic. Ce ar trebui sa fac in acest caz si daca pot primi retroactiv din banii care trebuia sa mi-i trimita? si ce pot face in continuare pentru a primi bani in continuare si in timpul facultatii si bineinteles pensia actuala as dori sa fie recalculata de la data ultimei hotarari judecatoresti din 2002?:((
Va multumesc anticipat!