avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda rovinieta fara insttintare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda rovinieta fara insttintare

Buna ziua,

La inceputul acestui an , cand am vrut sa platesc impozitul masinii am aflat de existenta unei amenzi pentru lipsa rovinietei. Persoana de acolo imi comunica faptul ca trebuie sa platesc neaparat acea amenda integral. Avand in vedere lipsa comunicarii procesului verba, nu mi se pare corect faptul ca nu am primit sansa de a achita jumatate din suma acelei amenzi. Mai mult, mi-a fost poprit contul bancar si mi-au luat suma integrala a amenzii plus cheltuieli de executare. Este normal sa imi fie luata din cont suma integrala si nu doar un anumit procent din suma poprita? Se mai poate contesta ceva si recupera acei bani luati abuziv din cont in lipsa comunicarii procesului verbal plus faptul ca nu am avut dreptul de a achita jumatate din suma?

Multumesc anticipat pentru raspuns,

Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Deeutzik, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta fara proces verbal plus poprire Deeutzik Deeutzik Buna ziua, La inceputul acestui an , cand am vrut sa platesc impozitul masinii am aflat de existenta unei amenzi pentru lipsa rovinietei. Persoana de acolo ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit o amenda pentru lipsa rovinietei(am uitat ... Legal1228 Legal1228 Buna ziua! Am primit o amenda pentru lipsa rovinietei(am uitat complet ca a expirat) la 3 luni si cateva zile de la data faptei. In lege spune ca procesul ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste amenda in urmatorul caz ? glo glo am contestat procesul verbal prin care am fost amendat cu o amenda . aveam posibilitatea sa achit jumatate in termen de 48 ore. dak l-am contestat in ... (vezi toată discuția)