avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate bitza23

Activitate bitza23

Discuție renta viagera
Am un teren vandut din anul 2005, as dori sa stiu si eu ce pasi trebuie sa urmez pentru obtinerea de renta viagera?
Răspuns la discuția fonduri europene
asi vrea sa fac o livada pe masura 112 dar nu stiu cum se calculeaza UDE si daca eu nu am terenul cultivat cu nimic ce as putea face sa obtin fondul
Ce masura as putea accesa pentru obtinerea de fonduri europene daca detin un teren pe care nu am cultivat nimic?
Discuție contributii
La salariul minim pe economie ce suma se plateste pe luna pentru asigurarile sociale?
De ce documente am nevoie pentru deschiderea unui magazin alimentar?
Trebuie neaparat sa specificati si luna in care v-ati nascut pentru a putea sa va fie comunicata exact perioada cand puteti benficia de pensie anticipata partial.
Are nevoie de 17 ani vechime, daca are varsta intre 41 - 45 ani sau daca are intre 45 - 49 ani- 20 ani vechime, daca si-a pierdut capacitatea de munca din cauza unor boli obisnuite sau unor accidente care nu au legatura cu munca.
Sunt asociat unic al unei s. r. l., de cateva zile am ridicat certificatul de inregistrare,firma fiind activa de atunci, spuneti-mi si mi va rog de cand trebuie sa-mi platesc contributiile de asigurari sociale?
Discuție arenda
Primariile isi pot da in folosinta terenurile pe care le detin, incheind cu persoane juridice contracte de arenda?
Răspuns la discuția validarea popririi
La validare m-au citat.
Nu mi-am putut indeplini obligatia deoarece la 2 zile dupa ce-a fost trimisa adresa s-au incheiat raporturile de servici.
[