avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte utile magazin alimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte utile magazin alimentar

De ce documente am nevoie pentru deschiderea unui magazin alimentar?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:01, 30 August 2011
Primul pas: Obtineti un titlu de proprietate sau contract de inchiriere (dupa caz) pe acel spatiu si inregistrati punctul de lucru (cu activitatile pe care le veti derula acolo) la registrul comertului.
Pasul doi: Incheierea de contracte cu furnizorul de lumina(atentie la ce consumatori veti folosi-in afara iluminatului daca veti avea nevoie de lazi si galantare frigorifice va vor cere sa recalibrati reteaua pentru acel spatiu), salubritate si de apa din localitate.
Pasul trei: obtinerea acordului de la directia sanitar veterinara.
Pasul patru: obtinerea avizului de functionare de la primaria localitatii.
Ultima modificare: Marți, 30 August 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin de caritate horeaalexandru horeaalexandru Buna ziua, As dori sa deschid un magazin pentru caritate. Unde, cum sa incep? Am inteles ca astfel de magazine nu functioneaza ca SRL-uri ci pe o asociatie ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare magazin alimentar ramona.p ramona.p Ce autorizatii de functionare imi trebuiesc daca vreau sa imi deschid un magazin cu amanuntul (alimentare si nealimentare)? Exista firme care ma pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Doresc să închiriez un magazin alimentar cu marfă, al cărui proprietar are multe datorii. cum mă îndrumați să procedez? Prundeanu Cristian Daniel Prundeanu Cristian Daniel Doresc să închiriez un magazin alimentar cu marfă ,problema este că respectivul proprietar are multe datorii către furnizori,ce trebuie să fac şi cu ... (vezi toată discuția)