buna ziua !Am o nedumerire in ceea ce priveste calificarea pe care trebuie sa o am in momentul cand infiintez o asociatie familiala cu domeniul de activitate- comercializarea componentelor electronice second laptop si pc precum si laptopuri si pc-uri functionale tot second hand precum si produse industriale( jucarii ,cadouri etc..) , cam cat ar costa infiintarea si daca pot sa am mai multe obiecte de activitate pe aceasta firma.Astept un raspuns de la cine ma poate lamuri Multa stima
buna ziua.....as vrea sa stiu daca pot lua pensie de handicap......sun operata de neoplasm mamar carcirom invaziv gr.II ....acum sunt in concediu medical(operatia e din ianuarie 2010) si ce acte imi trebuie daca se poate multumesc mult!
buna ziua......va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu aceste subventii......eu si cu sotul meu stam la parinti in apartament.......daca sotul meu are inregistrata o masina pe numele lui dar nu este proprietarul apartamentului poate intra in calculul cuantumului pentru subventie? va multumesc mult!:)
va rog sa imi spuneti cum as putea proceda in aceasta situatie: ..sunt in concediu medical pe cod 14 din ianuarie 2010.....societatea mi-a platit concediul pana in aprilie inclusiv.....apoi a spus ca nu mai are bani pentru concedii medicale si nu am mai primit in cont nimic pana la sfarsitul lunii iulie cand a trimis casa de asigurari de sanatate si atunci pe o luna......contabilul societatii spune ca vor sa inchida dar au trecut 3 luni de atunci si nu au mai depus cerere de faliment sa pot sa imi fac si eu dosar la cas sa pot lua banii de acolo.....am de facut tratamente si internari .....va rog mult sa-mi spuneti ce sa fac! multumesc::(