avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pensie de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pensie de handicap

buna ziua.....as vrea sa stiu daca pot lua pensie de handicap......sun operata de neoplasm mamar carcirom invaziv gr.II ....acum sunt in concediu medical(operatia e din ianuarie 2010) si ce acte imi trebuie daca se poate multumesc mult!

:(:(
Cel mai recent răspuns: menes57 , utilizator 21:40, 20 Octombrie 2010
In baza documentelor medicale care atesta afectiunea,tratamentele chirurgicale suferite,contactati medicul de specialitate care urmeaza sa va elibereze trimitere catre comisia de expertiza medicala locala
In raport de concluziile acesteia ,urmeaza sa desfasurati etapele necesare beneficierii de drepturi
multumesc foarte mult pentru raspuns!:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritatea nationala a persoanelor cu handicap rbt rbt Buna ziua,puteti sa ma informati daca o persoana cu mastectomie totala bilateral,histerectomie totala,osteoporoza,psoriazis,pensionata pe caz de boala ,50 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! incadrare in grad de handicap ghizelapataki ghizelapataki In anul 2000 am fost diagnosticata cu neoplasm mamar. Diagnostic tumoara mamara mstg chimiotratata T4N1,operata mastectomie radicala modificata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap flori_dragomir2000 flori_dragomir2000 Buna ziua.Acum 4 ani am suferit o interventie chirurgicala in urma careia mi s-au extirpat un rinichi si splina.Am aflat ca pot beneficia de ajutor de handicap ... (vezi toată discuția)