avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... autoritatea nationala a persoanelor cu handicap
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

autoritatea nationala a persoanelor cu handicap

Buna ziua,puteti sa ma informati daca o persoana cu mastectomie totala bilateral,histerectomie totala,osteoporoza,psoriazis,pensionata pe caz de boala ,50 ani,poate beneficia de certificat de handicap si ajutor banesc?Ce documente imi trebuiesc pentru aceasta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:36, 2 Mai 2010
Cu documentele medicale care atesta afectiunile si interventiile chirurgicale suferite,
urmeaza sa contactati comisia de expertiza medicala persoane adulte,care va dispune incadrarea .
In raport de incadrarea dispusa de comisia de expertiza medicala,serviciul specializat din subordinea primariei locale,urmeaza sa va comunice documentatia necesara pentru beneficierea de ajutor financiar
Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap flori_dragomir2000 flori_dragomir2000 Buna ziua.Acum 4 ani am suferit o interventie chirurgicala in urma careia mi s-au extirpat un rinichi si splina.Am aflat ca pot beneficia de ajutor de handicap ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap Irina Lupu Irina Lupu Buna Ziua! sotul meu a fost diagnosticat cu necroza aseptica de cap de os femural bilateral. in luna martie a suferit o interventie chirurgicala de ... (vezi toată discuția)
Handicap in cancerul de san carmenilona carmenilona In iunie 2013 am suferit o operatie de mastectomie totala san stang in urma diagnosticarii cu cancer de san. Pot beneficia de certificat de handicap? Daca da, ... (vezi toată discuția)