avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Handicap in cancerul de san
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Handicap in cancerul de san

In iunie 2013 am suferit o operatie de mastectomie totala san stang in urma diagnosticarii cu cancer de san. Pot beneficia de certificat de handicap? Daca da, de unde trebuie sa incep demersurile ptr obtinerea certificatului de handicap?
Ce acte imi sunt necesare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Februarie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:46, 6 Februarie 2014
Contactati comisia de expertiza medicala persoane cu handicap ,depuneti toate documentele medicale justificative
Urmeaza ca dupa analizarea documentelor sa vi se comunice daca mai sunt necesare si alte analize/investigatii care sa ateste stadiul actual al afectiunii si starea dv de sanatate ,in urma carora comisia va decide incadrarea in grad de handicap si eliberarea de decizie/certificat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap nebunika08 nebunika08 Buna ziua! As avea si eu o intrebare. Bunicul meu in varsta de 83 de ani a suferit in urma cu un an si 5 luni un AVC ischemic din care a rams cu sechele, mai ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap cristinaelena23 cristinaelena23 Buna ziua, Un vecin are urmaroarele diagnostice: 1. scolioza lombara gr II 2. coxartoroza bilaterala 3. sacroileita bilaterala 4. artroplastie totala ... (vezi toată discuția)
Persoana handicap gabriel1000 gabriel1000 Buna seara sufar de schizofrenie,si mi-am facut actele pentru handicap de la psiholog ,mi-a dat scorul 21 ,de ce handicap beneficiez si daca am drept la ... (vezi toată discuția)