avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Persoana handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Persoana handicap

Buna seara sufar de schizofrenie,si mi-am facut actele pentru handicap de la psiholog ,mi-a dat scorul 21 ,de ce handicap beneficiez si daca am drept la insotitor ? la comisia de evaluare ni s-a zis ca trebuie sa vin si io cu buletinu si mama ea va fi instotitorul meu ,daca ni se v-a aproba ,o seara placuta in continuare
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:08, 13 Noiembrie 2013
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap este autorizata si competenta sa analizeze documentele dvs medicale care atesta afectiunea de care suferiti
Dupa analiza documentelor si eventual coroborare cu alte investigatii,comisia de expertiza medicala va hotari daca decide emitere certificat sau decizie de incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handicap in cancerul de san carmenilona carmenilona In iunie 2013 am suferit o operatie de mastectomie totala san stang in urma diagnosticarii cu cancer de san. Pot beneficia de certificat de handicap? Daca da, ... (vezi toată discuția)
Infarctul miocardic si introducerea de stend sunt incluse ca handicap? MARIUS1000 MARIUS1000 Dacă în urma diabetului afecțiunile cardiovasculare suferă modificări cum ar fii:să produs infarct,apoi am fost nevoit să mi se introducă stend,asi ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap cristinaelena23 cristinaelena23 Buna ziua, Un vecin are urmaroarele diagnostice: 1. scolioza lombara gr II 2. coxartoroza bilaterala 3. sacroileita bilaterala 4. artroplastie totala ... (vezi toată discuția)