avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate mari112

Activitate mari112

Răspuns la discuția plata intretinere
va multumesc pentru atentia acordata, aici gasesti cele mai bune raspunsuri la tot ceea ce te intereseaza
Buna ziua, as dori sa aflu ce trebuie sa apara pe lista de intretinere in dreptul unui apartament in care nu locuieste nimeni. Mai concret detin o garsoniera in care nu locuieste nimeni, blocul are repartitoare de caldura, calorifere pe scara nu exista, dar in schimb platesc la fel ca ceilalti colocatari, diferenta fiind doar apa rece, apa calda si caldura din fiecare apartament. E normal ca nelocuind nimeni acolo sa platesc salubritate, gaze naturale, apa pluviala, dezinsectie, femeie servici, energie electrica pe scara. Va multumesc anticipat pentru raspuns
Discuție partaj
Buna ziua, sunt casatorit de aproape 8 ani si sunt in pragul divortului, apartamentul in care locuiesc impreuna cu sotia mea este cumparat de mine cu mult inainte de casatorie, deci este doar pe numele meu. In urma divortului sotia mea va avea un drept asupra apartamentului ? (mentionez faptul ca nu avem copii impreuna). Va multumesc pt atentia acordata.
Răspuns la discuția cumparare garsoniera
ms, sper sa fie bine
Buna ziua, urmeaza sa cumpar o garsoniera, am semnat deja un antecontract de VC, si peste cateva zile o sa urmeze contractul VC propriu.zis la un notar public. As dori sa stiu cu ce acte trebuie sa plec de la notar? Ce pasi urmeaza dupa semnarea contractului de VC? Daca se poate cu lux de amanunte ca nu am mai trecut prin asa ceva, si nu as dori sa am vreo surpriza. Va multumesc mult de tot pt timpul acordat.
Discuție Buna ziua
Buna ziua, a fost semnat in urma cu cateva zile un antecontract de vanzare/cumparare intre proprietarul unei locuinte si parintii mei. Acum urmeaza sa se finalizeze tranzactia, si as dori sa stiu daca cantractul final de v/c se poate semna pe numele meu sau tretuie tot pe numele parintilor mei ?. Va multumesc pt timpul acordat.