avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

Buna ziua, sunt casatorit de aproape 8 ani si sunt in pragul divortului, apartamentul in care locuiesc impreuna cu sotia mea este cumparat de mine cu mult inainte de casatorie, deci este doar pe numele meu. In urma divortului sotia mea va avea un drept asupra apartamentului ? (mentionez faptul ca nu avem copii impreuna). Va multumesc pt atentia acordata.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:14, 24 Ianuarie 2011
apartamentul e bunul propriu al dvs si asa ar fi ramas si daca ati fi avut copii.
doamna are dreptul la despagubiri daca ati platit rate impreuna sau ati adus imbunatatiri apartamentului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort - uzu fruct viager allecsandru allecsandru Buna ziua Inainte de casatorie parintii mi-au facut contract de vanzare cumparare cu uzu fruct viager pe casa in care locuiesc in momentul actual impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Dupa 1 an de la nunta ai drept la ceva obtinut inainte de casatorie in cazul unui divort? mariana v mariana v Prietenii mei sint in aceasta situatie urata. El are apartamentul cumparat inainte de casatorie , si , acum ,sotia lui cere parte din el la divort. Din cite ... (vezi toată discuția)
Divort - partaj - credit bancar Trifan Bogdan Trifan Bogdan Din motive pe care nu le voi enumera aici doresc sa divortez. Nu avem bunuri comune de impartit. Ambii suntem la a doua casatorie si piecare avem bunuri ... (vezi toată discuția)