avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate mariaraluca

Activitate mariaraluca

Buna
Copilul meu in varsta de 3 ani si 6 luni a fost operat de sindactilie (degetele de la maini lipite) pe 18.10.2010. Medicul care l-a operat mi-a dat concediu medical de pe 18.10.2010 pana pe 10.11.2010. Medicul pediatru nu vrea sa-mi mai dea medical in conditiile in care abia pe 08.11.2010 i se scot firele.
Intrebarea mea este nu mai pot lua medical chiar daca copilul nu se reface pana atunci ?
Pot sa-l duc la gradinita pansat?
Nu stiu daca are vreo relevanta dar copilul are certificat de handicap grad mediu.
Copilul mai are 3 operatii dar in acea perioada am fost in cic.

Buna ziua

M-am intors din cic in luna aprilie,unde am stat 3 ani (am un baietel cu handicap mediu ). In octombrie se fac 6 luni si firma a-mi va desfiinta postul. Intrebarea mea este: Pot sa-mi prelungesc cic din preaviz ? sau ar fi mai bine sa intru mai repede?

Multumesc
Multumesc pentru informatii.Nu tin la acest loc de munca numai ca nu vreau sa plec asa pur si simplu ca nu ma mai vor ele. Ideea este ca nu sunt prima pe care o da afara. Acum cativa ani au dat o colega insarcinata afara.Mai este alta fata in cic din dep.nostru si una la dep. vanzari pe care la fel ca mine dupa ce se intoarc le tin 6 luni si pa. Acum pe colega care este insarcinata o asteapta aceeasi soarta. Nu sunt speculatii au fost informate cei drept verbal nu in scris dar cu siguranta asa se va intampla. Intrebarea mea este daca am sanse sa castig un eventual proces?
Nu stiu cat este de relevant dar trbuie sa mai mentionez ca pe mine vor sa ma dea afara ca nu am studii superioare,cind seful parcului auto are 8 clase.In dep. vanzari mai sunt doua fete tot cu 8 clase.
buna ziua
Din luna aprilie 2007 pana in aprilie 2010 am fost in concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap mediu. In ziua cand m-am prezentat la serviciu sefa mea impreuna cu doamna de la resurse umane mi-au spus ca nu mai au nevoie de mine si ar trebui sa plec acasa.Motivul a fost ca nu am studii superioare (sunt incadrata contabil),si nu corespund profesional.Dupa o discutie cu ele s-a ajuns la decizia de a ma tine 6 luni urmand apoi sa desfiinteze postul.Intre timp o colega tot din departamentul de contabilitate a ramas insarcinata.Sefa mea vrea sa angajeze o persoana pe postul colegei care are tot studii medii si mie sa-mi desfiinteze postul.Mentionez ca perioada de 6 luni se termina pe 21 octombrie 2010.
Intrebarea mea este urmatoarea: Poate sa-mi desfiinteze mie postul pe motiv de necorespundere profesionala si sa angajeze alta persoana tot cu studii medii la fel ca mine?