avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical

Buna
Copilul meu in varsta de 3 ani si 6 luni a fost operat de sindactilie (degetele de la maini lipite) pe 18.10.2010. Medicul care l-a operat mi-a dat concediu medical de pe 18.10.2010 pana pe 10.11.2010. Medicul pediatru nu vrea sa-mi mai dea medical in conditiile in care abia pe 08.11.2010 i se scot firele.
Intrebarea mea este nu mai pot lua medical chiar daca copilul nu se reface pana atunci ?
Pot sa-l duc la gradinita pansat?
Nu stiu daca are vreo relevanta dar copilul are certificat de handicap grad mediu.
Copilul mai are 3 operatii dar in acea perioada am fost in cic.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si alocatie cic pana la 3 ani mela2008 mela2008 Buna ziua. Am un baiat nascut in 25.01.2011 si am optat pt CIC de 2ani,in acelasi timp am beneficiat de o indemnizatie de 1200 lei si alocatie de 200 lei. Din ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere si ingrijire copil cu handicap accentuat HRBP HRBP Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: La compania in care lucrez avem o angajata care a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)