avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire cic pana la 7 ani din preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire cic pana la 7 ani din preaviz

Buna ziua

M-am intors din cic in luna aprilie,unde am stat 3 ani (am un baietel cu handicap mediu ). In octombrie se fac 6 luni si firma a-mi va desfiinta postul. Intrebarea mea este: Pot sa-mi prelungesc cic din preaviz ? sau ar fi mai bine sa intru mai repede?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ank27 , utilizator 13:59, 14 Septembrie 2010
Inainte sa vi se dea preavizul faceti prelungirea.Cat mai curand!
Dumneavoastra ati epuizat cei 3 ani aferenti concediului de ingrijire copil cu handicap?Daca da, atunci va puteti lua concediu medical pentru ingrijire copil de pana la 7 ani si asta in preaviz, deoarece concediul medical suspenda preavizul..
Sper sa nu faceti confuzie intre cic -concediu pentru ingrijire copil pana la 2 ani sau 3 si alte tipuri de concedii medicale..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ingrijire copil pana la 3 ani rbt rbt Buna ziua ,va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti ,in cazul in care intru in concediu de ingrijire copil cu handicap pana la 3 ani,cine imi plateste concediul ... (vezi toată discuția)
Prelungirea concediului de maternitate poe.aly poe.aly Daca ti se termina concediul de 2 ani de crestere al copilului,il poti prelungi pana la 3 ani,luandu-ti concediu medical? (vezi toată discuția)
Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)