Multumesc,firma a vandut,are in cont 500mii euro,pentru salarii ar ajunge 150,deci nu vad motivul,cum ar trebui sa procedam ca sa ne dea salariile restante?
Va multumesc,aici apare o problema societatea trebuia sa aiba un plan de reorganizare dar nu-l are,sant 3 luni si nu s-a facut nimic,exista o firma care se ocupa cu insolventa societatii,administratorul a promis ca in momentul in care societatea va avea bani va plati salariile restante iar acum se foloseste de artificiul cu procesul intentat de creditorul principal care este si actionarul majoritar si nu poate sa plateasca,desi bani au.Intrebarea este:exista o lege care il opreste sau pur si simplu nu vrea?Eu zic ca indiferent de rezultatul procesului salariile fiind prioritare trebuie date si atunci de ce amana?Intrebat,administratorul a spus ca nu poate dar nu a zis motivul.
Buna ziua, societatea la care am lucrat a intrat in insolventa pe 27 mai.Pana pe 15 iulie toti angajatii au fost trimisi in somaj, societatea ramanand datoare cu salariile intre 6-10 luni+datorii in valoare de 12 milioane de euro.Pe 25 iulie la sedinta cu creditorii s-a hotarat ca presedintele creditorilor sa nu fie creditorul principal iar acesta din urma dand in judecata societatea ca nu e de acord.Pe 25 august s-a vandut o parte din societate, banii s-au virat in cont dar administratorul judiciar care administreaza societatea refuza sa dea salariile restante salariatiilor motivand procesul intentat de creditor.Intrebarea este: indiferent de datoriile pe care le are societatea fata de creditori prioritate au salariile restante conform legii 85/2003.Este drept ca administratorul sa se foloseasca de acest proces pentru a amana plata salariilor?
Va multumesc=D>
Va multumesc mult.Intradevar de la RCI LEASING am primit copia pe clauza de asigurare si mi-au spus ca termenul este de 60 de zile de asteptare dar trebuie sa platesc in continuare factura pe CASCO si RCA.Sunt asigurat numai pe rata pe masina.
Va multumesc,problema e ca nu stiu nimic de conditii,RCI m-a asigurat eu nu am decat certificatul de asigurare,scadenta a fost pe 24,sant intrat in penalizari si pe astia de la asigurare i-am anuntat pe 10,de ce dureza asa de mult dosarul de despagubire nu stiu.Cand am vorbit cu cei de la RCI au spus ca nu-i intereseaza sa vorbesc cu cei de la asigurari,ce as putea face in situatia de fata? Va multumesc!
Am un certificat de asigurare pentru pierderea involuntara a locului de munca din septembrie anul trecut,beneficiarul fiind RCI Leasing. Din 2 august sunt in somaj.Am trimis toate documentele pentru intocmirea dosarului de despagubire si am intrebat dupa cat timp imi platesc rata.M-au sunati si au spus ca am un timp de asteptare de 60 de zile si in tot acest timp nu ma despagubesc.E corect?Normal nu ar fi sa intre asigurarea imediat ce ai intrat in somaj?Astept un raspuns cat mai curand!Va multumesc!