Am cumparat o casa direct de la dezvoltator care si-a facut singur publicitate prin afisarea pe gard a intentiei de vinzare imobil.Aceeiasi casa a fost prezentata de un consilier imobiliar ginerelui meu care a semnat in nume propriu pentru vizitare.In momentul de fata agentia ma obliga la plata comisionului si a penalitatilor aferente. Vreau sa va intreb daca este corect ca eu sa platesc comisionele si penalitatile aferente.De la agentie mi-a spus ca ele vor fi platite de rude pana la gradul IV.Multumesc frumos!
Daca pentru indemnizatia de hrana acordata personalului din sistemul sanitar , angajatul datoreaza contributii de asigurari sociale si contributii de asigurari de sanatate?
Un salariat a lucrat pana in luna ianuarie 2018,luna in care s-a pensionat. Revine la servici incepand cu 01.06.2018.Are drept la vaucere de vacanta pentru perioadele lucrate?
Va rog sa-mi spuneti cum se aplica Decizia Curtii Constitutionale referitoare la dispozitiile articolului 56 alin.(1) litera c din Codul Muncii si art.53 alin.(1) din Legea nr.263/2010.
In prezent sunt director financiar contabil la un spital avand contractul de munca suspendat . Incepand cu data de 22.01.2018 contractul de administrare inceteaza de drept la implinirea varstei de pensionare . Intrebarea mea este daca pot ramane in continuare cu contract de munca pe perioada determinta sau nedeterminta pe postul avut anterior ? Este necesar sustinerea unui nou concurs de ocupare a postului ? Multumesc anticipat.