avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate maria iasi

Activitate maria iasi

Răspuns la discuția Comision agentie imobiliara
Multumesc mult!
Am cumparat o casa direct de la dezvoltator care si-a facut singur publicitate prin afisarea pe gard a intentiei de vinzare imobil.Aceeiasi casa a fost prezentata de un consilier imobiliar ginerelui meu care a semnat in nume propriu pentru vizitare.In momentul de fata agentia ma obliga la plata comisionului si a penalitatilor aferente. Vreau sa va intreb daca este corect ca eu sa platesc comisionele si penalitatile aferente.De la agentie mi-a spus ca ele vor fi platite de rude pana la gradul IV.Multumesc frumos!
Răspuns la discuția norma de hrana
Multumesc mult!
Discuție norma de hrana
Daca pentru indemnizatia de hrana acordata personalului din sistemul sanitar , angajatul datoreaza contributii de asigurari sociale si contributii de asigurari de sanatate?
Un salariat a lucrat pana in luna ianuarie 2018,luna in care s-a pensionat. Revine la servici incepand cu 01.06.2018.Are drept la vaucere de vacanta pentru perioadele lucrate?
Multumesc frumos!
Va rog sa-mi spuneti cum se aplica Decizia Curtii Constitutionale referitoare la dispozitiile articolului 56 alin.(1) litera c din Codul Muncii si art.53 alin.(1) din Legea nr.263/2010.
Răspuns la discuția Clarificare CIM
Multumesc mult.
Discuție Clarificare CIM
In prezent sunt director financiar contabil la un spital avand contractul de munca suspendat . Incepand cu data de 22.01.2018 contractul de administrare inceteaza de drept la implinirea varstei de pensionare . Intrebarea mea este daca pot ramane in continuare cu contract de munca pe perioada determinta sau nedeterminta pe postul avut anterior ? Este necesar sustinerea unui nou concurs de ocupare a postului ? Multumesc anticipat.