avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere de vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere de vacanta

Un salariat a lucrat pana in luna ianuarie 2018,luna in care s-a pensionat. Revine la servici incepand cu 01.06.2018.Are drept la vaucere de vacanta pentru perioadele lucrate?
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 3 Iulie 2018
Da, are drept la vouchere.

HG nr. 215 din 4 martie 2009 pentru aprobarea Normelor metodologice privind acordarea voucherelor de vacanța - art.12 -
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta stefisofi stefisofi Am o situatie la care caut un raspuns la care institutiile la care am lucrat si la care lucrez in prezent ma paseaza de la uni la alti. Din 2016 pana in mai ... (vezi toată discuția)
Tichetele de vacanta in sistemul de sanatate catara2 catara2 Buna ziua! Sotia mea este asistent medical. Anul trecut nu au primit vouchere de vacanta motivandu-le ca banii nu au fost cuprinsi in buget, iar anul acesta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vaucherele de vacanta se primesc doar pe lună completa? ... Maricica124 Maricica124 Bună ziua, Vaucherele de vacanta se primesc doar pe lună completa? Ex: început loc munca 11 martie terminat 15 mai. Primesc doar pe aprilie pt că e ... (vezi toată discuția)