avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Vaucherele de vacanta se primesc doar pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Vaucherele de vacanta se primesc doar pe lună completa? ...

Bună ziua,
Vaucherele de vacanta se primesc doar pe lună completa?
Ex: început loc munca 11 martie terminat 15 mai.
Primesc doar pe aprilie pt că e singura luna completa?
Va rog să mă ajutați cu ce spune legislația în acest calcul
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 11 Decembrie 2023
le primiti proportional cu perioada lucrata ... 11 martie - 15 mai .. pentru 2 luni
Va multumesc! Oare ma puteti ajuta si cu articol de lege care mentioneaza lucrul acesta? Doresc sa fac o cerere scrisa deoarece verbal nu ma pot intelege nicicum cu HR.
HG nr. 215 din 4 martie 2009 - NORME METODOLOGICE privind acordarea voucherelor de vacanță, art.12 alin.2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta stefisofi stefisofi Am o situatie la care caut un raspuns la care institutiile la care am lucrat si la care lucrez in prezent ma paseaza de la uni la alti. Din 2016 pana in mai ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta maria iasi maria iasi Un salariat a lucrat pana in luna ianuarie 2018,luna in care s-a pensionat. Revine la servici incepand cu 01.06.2018.Are drept la vaucere de vacanta pentru ... (vezi toată discuția)
Vauchere vacanta 2023 buna ziua! lucrez in invatamant si am fost ... viceramo viceramo Vauchere vacanta 2023 Buna ziua! Lucrez in invatamant si am fost in activitate pana in decembrie 2022. Din decembrie am intrat in concediu de maternitate, iar ... (vezi toată discuția)