avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vauchere vacanta 2023 Buna ziua! Lucrez in invatamant ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vauchere vacanta 2023 Buna ziua! Lucrez in invatamant si am fost ...

Vauchere vacanta 2023
Buna ziua! Lucrez in invatamant si am fost in activitate pana in decembrie 2022. Din decembrie am intrat in concediu de maternitate, iar in aprilie mi s-a intrerupt contractul pt CCC. Mai beneficiez anul acesta de ceva vauchere fiind in medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 15 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul în care salariatul al cărui contract individual de muncă/raport de serviciu la data acordării voucherelor de vacanță este suspendat sau a încetat în cursul anului calendaristic pentru care se acordă vouchere, acesta beneficiază de vouchere de vacanță numai dacă, în termen de maximum 30 de zile de la data suspendării/încetării contractului individual de muncă/raportului de serviciu, depune la unitate/instituție o cerere în acest sens, precum și dovada achitării impozitului aferent prin virament bancar în contul unității/instituției.

Pentru anul 2023 cererea se depune în maximum 30 de zile de la data publicării regulamentului d3 acordare în Monitorul Oficial al României, Partea I. (
Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 374 din 3 mai 2023)

In speță, pana pe 2 iunie, puteti depune cererea de acordare.
Daca depun cererea aceasta cu dovada impozitului, beneficiez de suma totala a voucherelor (1450 lei)? Avand in vedere suspendarea contractului incepand cu aprilie, luna trecuta. Sau mi se acorda doar din ianuarie pana in aprilie?
In Art.3(2) scrie ca valoare voucherelor este proportionala cu perioada lucrata.
Cererea o fac sa primesc pt perioada ianuarie-aprilie sau ca sa primesc suma totala a voucherelor?
Ultima modificare: Luni, 15 Mai 2023
viceramo, utilizator
Din cate cunosc, beneficiati de suma totala a voucherelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete vacanta invatamant Bktalina Bktalina Buna ziua, in anul 2019 am contractul de munca suspendat fiind in concediu crestere copil. Beneficiez in aceste conditii de tichete de vacanta? De la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! lucrez învățământ, iar din ianuarie 2023 am ... Simona Bârzu Simona Bârzu Bună ziua! Lucrez învățământ, iar din ianuarie 2023 am întrat în concediul pt creșterea copilului. Aș dori să știu dacă pot beneficia de vouchere ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! la o instituție publică un salariat este angajat ... leirbag1972 leirbag1972 Bună ziua! La o instituție publică un salariat este angajat cu data de 15.03.2023. În luna aprilie 2023 se acordă voucherele de vacanță pentru anul ... (vezi toată discuția)