avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez învățământ, iar din ianuarie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez învățământ, iar din ianuarie 2023 am ...

Bună ziua! Lucrez învățământ, iar din ianuarie 2023 am întrat în concediul pt creșterea copilului. Aș dori să știu dacă pot beneficia de vouchere de vacanță.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:28, 31 Ianuarie 2023
În principiu , da...conditiile pentru anul trecut erau : numai dacă, în termen de maximum 30 de zile de la data intrării în vigoare a ordinului privind modalitățile de acordare se depune la unitate/instituție o cerere în acest sens, precum și dovada achitării impozitului aferent prin virament bancar în contul unității/instituției.

Probabil și anul acesta va fi la fel...ma trebui sa luați legătura cu sindicatul sa va spună când se va aproba Ordinul pentru 2023..cel pt 2022 a fost publicat în aprilie 2022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vauchere vacanta 2023 buna ziua! lucrez in invatamant si am fost ... viceramo viceramo Vauchere vacanta 2023 Buna ziua! Lucrez in invatamant si am fost in activitate pana in decembrie 2022. Din decembrie am intrat in concediu de maternitate, iar ... (vezi toată discuția)
Voucher ccic Alexandra 2018 Alexandra 2018 Buna ziua! Din martie 2017 pana in septembrie 2018 sunt in ccic .Întrebarea mea este daca pot primi tichet de vacanta?Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Tichete de vacanță Danielabalea Danielabalea Sunt o mamica aflata în concediu de creștere a copilului din nov 2016 pana la 1 sept 2018, loc de munca deținut în învățământ. Am dreptul la tichete ... (vezi toată discuția)