avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Clarificare modalitate aplicare decizie CC
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Clarificare modalitate aplicare decizie CC

Va rog sa-mi spuneti cum se aplica Decizia Curtii Constitutionale referitoare la dispozitiile articolului 56 alin.(1) litera c din Codul Muncii si art.53 alin.(1) din Legea nr.263/2010.
Cel mai recent răspuns: maria iasi , utilizator 11:33, 3 Iulie 2018
Decizia nu este aplicabila inca , intrucat nu a fost publicata in Monitorul Oficial.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulare pensie cu salariu M_Stefania M_Stefania Am indeplinit cumulativ, conditiile de varsta standard si stagiul de cotizare pentru pensionare. Conform modificarii articolului 56 aliniatul(1), litera (c), ... (vezi toată discuția)
Cerere prelungire virsta de pensionare femei freeanifer freeanifer Virsta standard de pensionarea a mea este de 60 ani si 10 luni si a avut loc pe data de 2,06.2018 conform legii cind mi s-a interupt contractul de munca si am ... (vezi toată discuția)
Decizie ccr din 05.06.2018 nety2014 nety2014 Prevederile Deciziei CCR din 05.06.2018 privin dreptul femeilor de a iesi la pensie la varsta de 65 ani , dupa depunerea unei solicitari scrise adresata ... (vezi toată discuția)