buna seara, cum se decade din drepturile parintesti un tata care apare doar cu numele pe certificatul de nastere al copilului ,nu contribuie cu nimic sub nici o forma la cresterea lui si are probleme cu alcoolul.
acum 3ani prietenul meu cu care am si un copil de 3ani si-a vandut apartamentul pentru a incepe constructia unei case pe un teren apartinand mamei mele,aceasta a fost construita dar nefinalizata,acesta find si stadiul actual,autorizatia de constructie a acestei case este pe numele mamei ea fiind si proprietara terenului pe care a fost construita .in prezent eu si prietenul ne-ma certat iar el ma ameninta ca va vinde aceasta constructia mentionata mai sus ,se poate face ceva in acest sens?multumesc anticipat.
sunt absolventa a universitatii spiru haret ,facultatea de drept forma de invatamant la distanta promotia 2008,de la sediu mi s-a spus ca nu mai este necesar sa dau examenul de licenta dar in presa scrisa au aparut alte informatii,ma poate ajuta cineva cu o informatie,multumesc anticipat.