avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate stefania78

Activitate stefania78

Răspuns la discuția u.e.679/2016
Difuzarea sau colportarea în spaţiul public – pe canalele mass-media sau
social media – a oricăror informaţii legate de activitatea Xxx în mod
special a informaţiilor ce pot genera o stare de nesiguranţă în rândul
călătorilor, cu consecinţe negative asupra activităţii şi imaginii xxx
precum şi a relaţiilor de colaborare cu terţii.

Doar acest articol l-am gasit care s-ar apropia de caz.Dar ceea ce am postat este pe un grup inchis al angajatilor si nu am dat practic nici o data personala a vreunei persoane gen x are pensia de 9000 lei.

Cornel Vasile a scris:

In Reg. Intern este considerata abatere disciplinara fapta savarsita de dvs.?

Discuție u.e.679/2016
Buna ziua
Am postat pe un grup de facebook urmatoarea afirmatie:"da o colega a avut pensionar cu pensia de peste 9000 lei".
Pe baza acestei afirmatii sunt cercetata disciplinar cum ca as fi incalcat Regulamentul privind datele cu caracter personal conform UE 679/2016.Tinand cont ca la mine la job prelucrarea datelor personale ale pensionarilor a inceput de pe data de 12 februarie,postarea mea este facuta pe data de 14 februarie in timp ce ma aflam in concediu de odihna si nu am avut acces la datele pensionarilor,nu am dat nume,cnp si nici suma fixa ci doar o generalitate asa cum de altfel se da si la tv sau in presa este normala acea cercetare disciplinara?Multumesc.
Buna seara.
As vrea sa stiu care este modalitatea prin care se platesc zilele lucrate consecutiv.
De exemplu perioada de lucru de 10 zile consecutive de luni pana miercurea urmatoare.Ziua de sambata si duminica se considera zi dubla sau a 6-a si respectiv a 7-a consecutiva?
Iar urmatoarele zile de luni pana miercuri se considera tot consecutive tinand cont ca nu ai liber sau zi normala de lucru?
Răspuns la discuția Calcul salarial
vechimea nu se calculeaza raportat la salariul de incadrare?
adica la cei 2510?
conform calculului dumneavoastra s-a calculat la orele platite normal doar,fara sa se ia in considerare dublele sau sarbatorile legale.
iar acele sume de care spuneati ca nu stiti ce reprezinta,nici noi nu stim,ca pe toti fluturasii apar asemenea sume care orice ai cam aduna nu ajungi la acel rezultat
Discuție Calcul salarial
v-as ruga sa imi explicati cum s-au facut calculele salariale pe acest fluturas,pentru ca la o parte din el nu inteleg la ce s-au facut raportarile procentuale
sal incadrare 2510
sal orar 15,06
lucrat 20 zile/155 ore-2334 lei
ore samb-dum 24-361 lei
ore protectia muncii 5-75 lei
ore sarbatoare 8-241 lei
vechime 32%-771 lei
total salarii 20 zile 3782
total brut 31 zile-3782
val tichete masa 20bbuc 300 lei
venit net salarial 2758
deducere personala 0
deducere sindpensie facultativa 25 lei
baza calcul impozit 2733
impozit 273
total net 3509
cass 378
avans 1027
cas (3782) 946
sindicat 25
garantii gestiune 251
total retineri 3349
rest plata 882
Macar incerc sa nu zic ca am cedat fara lupta.
Fostul proprietar e decedat din anii 70.Iar cei ce revendica au un testament cu stersaturi si adaugiri fara a fi pusa parafa notarului si in care nici macar nu este trecuta masa succesorala,dar cu care au revendicat 16 apartamente in Bucuresti sector1,si nici macar nu mai au interes in acest caz deoarece si-au vandut drepturile de proprietate,iar pe apartamentele castigate in justitie vin facturi pe numele sotiei avocatului care ii reprezinta asa ca in nici un caz nu am cui sa plang de mila.E un caz cat se poate de clar de cumparare de drepturi litigioase dar nu vrea nimeni sa il vada.Justitia in Romania este doar pentru cei cu bani,nu pentru oamenii de rand.
eu privesc si reversul medaliei
dar atata timp cat persoana a fost despagubita,mai au dreptul mostenitorii sa ceara imobilul in natura?
cam de cate ori ar trebui sa plateasca statul raman?
odata in bani,odata in natura si de fapt nu asa zisii mostenitori profita,ci avocatii care au cumparat litigiul si se folosesc de acte false in instanta dar nu se oboseste nimeni sa vada
atata timp cat stiu sigur ca totul e un fals ,nu credeti ca e cazul sa ma zbat sa aflu tot ce tine de imobil?
nu stie nimeni?
buna seara
am o intrebare:
stau intr-o casa nationalizata care a fost retrocedata
proprietara a fost o persoana de origine germana care a plecat din Romania prin anii 40 in urma razboiului
as vrea sa stiu unde m-as putea interesa daca a fost despagubita de autoritatile germane pentru proprietatile din Romania pe care le-a lasat in urma(si erau destul de multe)
deoarece din cate stiu daca a fost despagubita ,mostenitorii nu ar mai fi avut dreptul de a cere retrocedarea proprietatilor care au fost pe numele proprietarei(mentionez ca aceasta a decedat acum mai bine de 30 de ani).
va multumesc