buna ziua!am primit o citatie de la o judecatorie,unde am fost citat ca inculpat.am trimis un fax catre judecatorie prin care am cerut amanarea procesului,cerand timp pt angajarea unui avocat,au amanat 30 de zile,am primit iarasi o citatie.......pot sa l aman cumva inca o data?sa zic ca nu ma simt bine si cu o adeverinta medicala se amana procesul?sau sunt alte metode?sau pur si simplu nu merg la proces si se amana automat?.....am nevoie de timp ca sa strang banii,ca sa restitui pt persoanele vatamate
nu pun la indoiala obligatia de a despagubi persoanele,numai ca acuma sunt intr o stare materiala foarte proasta......dar cumva il returnez banii.inca o intrebare:sa zicem ca acuma primesc o proba de incercare si in anul ajung iarasi in fata instantei intr o alta localitate cu alte persoane.....primesc inca o suspendare si voi avea 2 suspendari sau voi fi tratat ca recividist?mentin ca celelalte persoane(6) au dat banii in aceleasi perioada,numai ca au depus plangerea mai tarziu si in alta localitate
asa a fost.....dar intre timp eu am lucrat in germania si dupa intoarcerea in tara am vrut sa kl trimit oamenii la lucru....si eu am cerut sfat,nu binecuvantari
si daca nu returnez banii,oare scap cu o suspendare si cu obligatia de a returna banii?SI DACA REUSESC SA CONVING INSTANTA CA NU AM AVUT INTENTIE ATUNCU NU PRIMESC NICI SUSPENDARE?UNII DINTRE EI CER 1000LEI..CE SA FAC SA PLATESC 1000DE LEI CA SA NU AU PRETENTII?
buna seara!am primit o citatie de la judecatorie,sunt chemat ca inculpat pt inselaciune...in scurt:am promis loc de munca in germania pt 7 persoane,pt aceasta am primit cate 100 euro de la fiecare,n am reusit sa le trimit pe ei la lucru.le dau banii inapoi inainte de a merge la judecatorie...ce solutie pot sa astept?n am avut intentia de a insela...