buna seara!am primit o citatie de la judecatorie,sunt chemat ca inculpat pt inselaciune...in scurt:am promis loc de munca in germania pt 7 persoane,pt aceasta am primit cate 100 euro de la fiecare,n am reusit sa le trimit pe ei la lucru.le dau banii inapoi inainte de a merge la judecatorie...ce solutie pot sa astept?n am avut intentia de a insela...
si daca nu returnez banii,oare scap cu o suspendare si cu obligatia de a returna banii?SI DACA REUSESC SA CONVING INSTANTA CA NU AM AVUT INTENTIE ATUNCU NU PRIMESC NICI SUSPENDARE?UNII DINTRE EI CER 1000LEI..CE SA FAC SA PLATESC 1000DE LEI CA SA NU AU PRETENTII?
returnati banii .persoanele acestea v-au cerut banii,dupa ce au vazut ca nu v-ati tinut de cuvant?
daca demonstrati ca nu a-ti avut intentia,stunci ve-ti fi achitat.
Pai de ce nu ati returnat deja banii din faza de urmarire penala? Este destul de tarziu, avand in vedere ca deja ati fot trimis in judecata! Ar trebui sa va angajati un avocat care sa va faca o aparare eficienta. Banii ar trebui sa ii returnati.
De retinut este ca inselaciunea in forma simpla se pedepseste cu inchisoarea de la 6 luni la 12 ani!
Succes!
Inselaciune
ContSters4579
...e inselaciune in conventii ori ba fapta debitorului de a nu-si achita creditul?...pt penalisti poate e floare la urechesa argumenteze ca nu insa daca as fi ... (vezi toată discuția)
Caz penal?
omul9
Buna
Acum ceva vreme mi-au fost trimisi niste bani prin banca pentru un anumit serviciu,nu am semnat nici un contract cu persoana respectiva,doar i-am ... (vezi toată discuția)