avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate constantina ghita

Activitate constantina ghita

proiectul de lege de la guvern asa a plecat - cu incheierea unui contract de management... daca l-au scos trag eu concluzia ca nu mai este nevoie, desi la art. 144 indice 1 alin 5 vorbeste de un CONTRACT. sa fii superbineintentionat si cu frica de Dumenzeu si de Lege cat cuprinde si tot nu poti sa intelegi ce au vrut cu balaria asta de modificare ! Pana la urma suntem intr-un stat de drept in care fiecare face cum il taie capul. ca eu mai am putin si mi-l retez..
OUG 79/2001 se refera la agenti ec. DE STAT. In general vorbind, nu cred ca este aplicabil si soc. comerciale private. CE ZICI ?

[
Potrivit articolelor mentionate mai sus, directorul poate fi ales dintre administratori, prin urmare acestuia nu i se suspenda contractul de munca.
Art. 138 prevede ca administratorii pot fi si salariati ai societatii , daca cel putin unul dintre ei este independent (nu este salariat al societatii) si daca statutul prevede acest lucru. Am inteles bine ?
Daca exista vreun reprezentant al unui SA pe acest forum care a facut deja modificarile prevazute de legea 441 in CA , va rog sa ne dati si noua o idee.:((:((

ATENTIE ! ART. 152 FACE TRIMITERE EXPRESA LA DISPOZ ART. 137 INDICE 1 ALIN (3) ...se aplica directorilor, in aceleasi conditii ca si administratorilor - asa ca ... si acestor administratori directori li se aplica suspendarea cim.
nu cred ca cei de la ROC au treaba cu cim ale adtorilor..
si nici cei de la ITM cata vreme ei nu au in competenta cenzurarea calitatii de adtor supusa prederilor legale din alte coduri - comercial, civil -
o intrbare absolut pertinenta: in afara actionarilor/ asociatilor cine ar avea un drept de control asupra ctrct. de administrare asoc. comerciale ?
Cred ca ar fi buna pentru un program de o ora sau doua pe zi. Dar OG 7/2001 a fost aborgata de C.Fiscal din 2003... unde cred ca se regaseste retinerea la sursa a impozitelor si taxelor in vederea varsamintelor legale. Ce zici ?!
Cred ca ar fi buna pentru un program de o ora sau doua pe zi. Dar OG 7/2001 a fost aborgata de C.Fiscal din 2003... unde cred ca se regaseste retinerea la sursa a impozitelor si taxelor in vederea varsamintelor legale. Ce zici ?!
Are cineva un model de astfel de conventie ?
:D
In decizia de concediere (colectiva) este obligatoriu conform art. 74 C.M. sa se menţioneze "criteriile de stabilire a ordinii de priorităţi, conf. art. 70 alin 2 li. d", care articol este ABROGAT de OUG 55/2006 ?!? Care credeţi că ar putea fi soluţia ?
:D
In decizia de concediere (colectiva) este obligatoriu conform art. 74 C.M. sa se menţioneze "criteriile de stabilire a ordinii de priorităţi, conf. art. 70 alin 2 li. d", care articol este ABROGAT de OUG 55/2006 ?!? Care credeţi că ar putea fi soluţia ?