Nu am semnat nimic in acest sens, dar dupa ce am primit convocarea disciplinara intr-un moment de panica am facut cerere de demisie. Asta a fost facuta odata cu solicitarea de reinventariere si cererea de a fi prezent acolo. Inventarul s-a facut cu asistentul de magazin. Eu nu am semnat nimic. Problema este de la ultimul inventar pe care eu si angajtii am refuzat sa-l semnam pe motiv ca s-a defectat sistemul de alarma si societatea nu l-a reparat. Am dovezi in acest sens. Vor sa imi impute si acel inventar. Personalul meu a lichidat intre timp si am ramas numai 3 salariati raspunzatori. Poate nu sunt chiar coerent, dar nu ma mai pot concentra, dupa situatia nedreapta la care sunt supus dupa 11 ani de activitate in aceasta societate. Ma poate ajuta cineva? Va rog sa-mi dati un raspuns. Multumesc.
Sunt gestionar la o sc. Am fost chemat telefonic la un inventar inopinat dar in acel moment ma aflam deja in provincie, a doua zi fiind liber. M-am prezentat la servici a treia zi, cand eram de serviciu dar mi s-a dat o convocare disciplinara si am fost dat afara de la inventar. Am solicitat sc sa se reinventarieze marfa in prezenta mea argumentand ca la inventar comisia a creat intentionat lipsa in gestiunea mea. S-a trecut la reinventariere dar tot in lipsa mea, sefa de comisie refuzand sa ma primeasca. S-a dovedit ca s-a gasit destula marfa care nu a fost dictata sau s-a trecut cate 1 buc. lipsa. Mentionez ca s-a adus imediat si un alt gestionar care a preluat functia mea. Mie mi s-a interzis sa mai intru in unitate. Acum vor sa-mi impute mie lipsa. Cum trebuie sa procedez fiindca rezultatul inventarului este eronat si nu ma fac vinovat de el. Imi trebuie un raspuns urgent daca se poate.Va multumesc.
Am un salariat care are o lipsa mare in gestiune. Vreau sa-l actionez in instanta dar am aflat ca intre timp a facut partaj cu sotia si i-a dat partea lui de proprietate. Pot sa-i actionez in judecata pe amandoi ?
Si mai am o intrebare.; la actionarea injudecata pot sa solicit aplicarea unui sechestru asigurator pentru recuperarea prejudiciului? Unde pot solicita aceasta daca nu stiu ce bunuri imobile are?
multumesc