da locuiesc in garsoniera. in calitate de proprietar pt ca eu platesc toate datoriile.nu a fost vorba niciodata ca eu sa stau in garsoniera in calitate de chirias.
da exista o legatura de rudenie.e casatorita cu fratele mamei mele.nu am facut actele la inceput pt ca nu am avut bani si de acte.apoi de cate ori aduceam vb de acte ba zicea ca nu are timp(pt la lucreaza in italia)ba se supara pe mine si ma ameninta mereu ca nu imi face actele.si eu m-am gandit sa deschid un proces si sa chem martorii care stiu ca am platit banii pe garsoniera dar nu stiu daca pot avea castig.daca exista sanse sa o impiedic sa vanda .
buna ziua.am si eu o problema si va rog frumos sa ma jutati cu niste raspunsuri daca se poate.in urma cu 6 ani am cumparat de la o matusa o garsoniera.,,am cumparat,,e un pic impropriu spus pt ca tranzactia nu sa finalizat.adica am dat banii dar nu am facut nici un act in fata unui notar sau un act de mana.ea acum nu vrea sa faca acte si ma ameninta ca imi vinde casa.exista martori care stiu ca am platit banii dar din anumite motive nu s-au facut actele.cum pot sa fac sa imi faca actele de vanzare cumparare si sa o impietic sa vanda garsoniera?
mentionez ca in garsoniera am facut inbunatatiri si ca eu am platit toate taxele
multumesc frumos pt incurajari si pt sfaturi.as mai avea cateva intrebari avand in vadere cele relatati mai sus as putea sa cer in instanta sa imi plateasca pensia alimentara pt cei 3 ani cat nu ma ajutat cu nimic la cresterea copilului?sau daca as renunta la pensia alimentara al copilului in schimbul locuintei se poate sa o obtin?mentionez ca locuinta valoreaza aproximativ 400 mil,copilul are 10 ani si venitul lui lunar e de 11-12 mil.nu pt mine as vrea locuinta ci pt copil.
multumesc frumos pentru raspuns
Buna.Ma numesc Simona.sotul meu a manifestat inca de la inceputul casniciei noastre o atitudine violenta supunandu-ma p mine si p fiica nooastrala abuzuri fizice si psihice.la data nasterii copilului nu eram casatoriti si nici nu locuiam impreuna deoarece parintii lui nu ii dadeau voie.spuneau ca e prea tanar sa isi asume responsabilitatea cresterii si educarii unui copil.De aceea am fost nevoita sa imi cresc singura copilul pana la varsta de 3 ani.chiar daca neam casatorit cand copilul avea 2 ani tot nu am locuit impreuna. si nu mia dat un leu pt copil.si nici nu ia cumparat nimic.exceptie facand micile perioade de 1-2 luni cand am mai incercat sa locuim impreuna cu chirie sau pe la parinti.in urma cu 6 ani am cumparat impreuna o camera la un camin de nefamilisti.soacra mea nea dat 38 mil iar restul iam imprumutat din banca pana la 160 mil.neam gospodarit cu tot ce trebuie in casa unui om dar soacra mea si cu el niciodata nu au fost multumiti.mereu il infiltreaza cu tot felul de prostii si el vine acasa si face scandal si ma bate.in urna cu un an am fost diagnosticata cu lupus eretematos.mi sa spus ca boala sa e din cauza stresului. si un medic din is care ma tratat ma sfatuit sa tai raul de la radacina..As vrea sa dau divort da soscra mera ma amenintat ca imi poate lua copilul din cauza bolii.o alta problema e locuinta.eu nu vreau sa renunt la ea.oare voi reusi sa o obtin?
nu a fost dezbatuta mostenirea pentru ca el nu a avut copii.
Ma numesc H G din is.Unchiul meu detinea un titlu de mostenitor pe un teren agricol intravilan de la bunicul lui.Dupa decesul unchiului si a sotiei acestuia tatal meu mia incredintat spue pastrare acel certificat de mostenitor.Mentionez faptul ca unchiul meu nu a avut nici un copil in timpul casatoriei.Dupa decesul tatalui meu eu am intretinut si am platit taxe si impozite p acel teren timp de 8 ani.Daca pana acum nu sa interesat nimeni de acel teren cum pot sa devin proprietar?mai am un frate care nu sa interesat pana acunm de acel teren si nici nu a platit impozit are si el dreptul?
dupa decesul unchiului meu lazar traian ,tatal meu [fiind cumnatul lui lazar traian]mia incredintat spre pastrare titlu de mostenire a unui teren pe numele cotrita ghe[bunicul lui lazar traian].lazar traian nu a avut copii din casatoriei si nici in afara casatoriei.lazar traian impreuna cu sotia acestuia au decedat.dupa deces am intretinut intreaga suprafata de teren pt care am platit taxe si impozite la stat pe numele meu.avand in vadere faptul ca nu a fost dezbatuta mostenirea pe acel teren si eu am platit taxe si impozite timp de 8 ani ,poate fratele meu sa isi construiasca o locuinta pe acel teren fara sa fiu intrebat si cine ii da autorizatia de constructie?
dupa decesul unchiului meu lazar traian ,tatal meu [fiind cumnatul lui lazar traian]mia incredintat spre pastrare titlu de mostenire a unui teren pe numele cotrita ghe[bunicul lui lazar traian].lazar traian nu a avut copii din casatoriei si nici in afara casatoriei.lazar traian impreuna cu sotia acestuia au decedat.dupa deces am intretinut intreaga suprafata de teren pt care am platit taxe si impozite la stat pe numele meu.avand in vadere faptul ca nu a fost dezbatuta mostenirea pe acel teren si eu am platit taxe si impozite timp de 8 ani ,poate fratele meu sa isi construiasca o locuinta pe acel teren fara sa fiu intrebat si cine ii da autorizatia de constructie?