avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Ma numesc H G din is.Unchiul meu detinea un titlu de mostenitor pe un teren agricol intravilan de la bunicul lui.Dupa decesul unchiului si a sotiei acestuia tatal meu mia incredintat spue pastrare acel certificat de mostenitor.Mentionez faptul ca unchiul meu nu a avut nici un copil in timpul casatoriei.Dupa decesul tatalui meu eu am intretinut si am platit taxe si impozite p acel teren timp de 8 ani.Daca pana acum nu sa interesat nimeni de acel teren cum pot sa devin proprietar?mai am un frate care nu sa interesat pana acunm de acel teren si nici nu a platit impozit are si el dreptul?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:03, 2 Septembrie 2010
succesiunea a fost dezbatuta dupa unchiul dvs?
nu a fost dezbatuta mostenirea pentru ca el nu a avut copii.
atunci trebuie dezbatuta succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri onix_loloy onix_loloy detin un titlu de mostenire p numele lazar de la bunicul acestuia p nine cotruta ghe.intre timp unchiul inpreuna cu sitia a decedat ei nu au avut copii ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii - fara copii ai decedatilor Elena27R Elena27R Buna ziua, Suntem in situatia de a cumpara o casa si terenul aferent care a ramas in urma decesului unor rude, matusa si unchi decedati amandoi acum 1 an. ... (vezi toată discuția)
Unde pot afla daca o ruda a fost inclusa in testament si daca are si certificat de mostenitor? vlad19722 vlad19722 Buna ziua! O matusa care a decedat a avut 5 hectare teren arabil ale dansei.Matusa nu a avut copii.Suntem mai multi mostenitori care avem dreptul la acest ... (vezi toată discuția)