detin un titlu de mostenire p numele lazar de la bunicul acestuia p nine cotruta ghe.intre timp unchiul inpreuna cu sitia a decedat ei nu au avut copii inpreuna.dupa decesul lor im luat in folosinta toata supr de teren pt care am platit taxe si imp la stat timp de 8 ani.mentionez faptul ca din cei 8 ani 2 ani au fost platiti de tatal meu.avand in vedere faptul k tatal meu a decedat nu este dezbatuta o mostenire in privinta terenului respectiv si k eu am platit taxele si impozitele pe acel teren poate fratele meu sa isi construiasca o locuinta p acel teren fara sa fiu si eu intrebat?cine ii da o nautorizatie de constructie?
Ce intelegeti prin " detin un titlu de mostenire pe numele lazar de la bunicul acestuia".Va rog sa precizati datele problemei si intrebarea spre a putea primi un raspuns raspuns riguros.
dupa decesul unchiului meu lazar traian ,tatal meu [fiind cumnatul lui lazar traian]mia incredintat spre pastrare titlu de mostenire a unui teren pe numele cotrita ghe[bunicul lui lazar traian].lazar traian nu a avut copii din casatoriei si nici in afara casatoriei.lazar traian impreuna cu sotia acestuia au decedat.dupa deces am intretinut intreaga suprafata de teren pt care am platit taxe si impozite la stat pe numele meu.avand in vadere faptul ca nu a fost dezbatuta mostenirea pe acel teren si eu am platit taxe si impozite timp de 8 ani ,poate fratele meu sa isi construiasca o locuinta pe acel teren fara sa fiu intrebat si cine ii da autorizatia de constructie?
dupa decesul unchiului meu lazar traian ,tatal meu [fiind cumnatul lui lazar traian]mia incredintat spre pastrare titlu de mostenire a unui teren pe numele cotrita ghe[bunicul lui lazar traian].lazar traian nu a avut copii din casatoriei si nici in afara casatoriei.lazar traian impreuna cu sotia acestuia au decedat.dupa deces am intretinut intreaga suprafata de teren pt care am platit taxe si impozite la stat pe numele meu.avand in vadere faptul ca nu a fost dezbatuta mostenirea pe acel teren si eu am platit taxe si impozite timp de 8 ani ,poate fratele meu sa isi construiasca o locuinta pe acel teren fara sa fiu intrebat si cine ii da autorizatia de constructie?
Mostenire
onix_loloy
Ma numesc H G din is.Unchiul meu detinea un titlu de mostenitor pe un teren agricol intravilan de la bunicul lui.Dupa decesul unchiului si a sotiei acestuia ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Maria 32
Buna ziua ,parinti mei au decedat acum 21 ani avem o casa construita d tata dar p numele bunicului ,noi suntem doi frati gemeni si p langa noi o matusa ( sotia ... (vezi toată discuția)