avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate D3m3nTuL

Activitate D3m3nTuL

Răspuns la discuția Minora insarcinata
nu am facut sex cu ea inainte de 15 ani acum e insarcinata in primele saptamani. am poze cu ea batuta si plina de sange si martorii ca tatal ei imi taie calea cu TIR`UL si sms`uri de la tatal ei cu amenintari si injuraturii...ea a spus ca daca eu nu o iau pleaca de acolo ca nu mai suporta vorbele lor (curva, proasta, ultima fata din zona, etc...)si bataile care sunt aproape zilnice. si la ce incalcare a legii ma incadrez sau cum....
Buna din nou...am 23 de ani fata 15 ani jumate...a ramas insarcinata si as vrea sa o aduc la mine dar parintii sunt in total impotriva mea...o bat doar pt ca e cu mine , acum daca ar auzii ca e insarcinata cred ca o so omoare pt ca inainte o batea de ia spart buzele doar pt faptul e cu mine...vreau sa stiu legea are ce sa imi faca daca o aduc la mine si e insarcinata ? avort nu imi doresc sa faca pt ca e copilul meu e un suflet....multumesc
Răspuns la discuția Relatie cu o minora
sunt cu ea de 1 an si am hotarat ca daca vine la mine sa invete la fel de bine sa isi continue scoala pana la final si mai departe daca ea vrea...inapoi acasa nu va mai merge deoarece sunt foarte hotarat...vroiam sa stiu daca voi raspunde penal si daca imi va putea face ceva...si de seductie nu e vorba..va multumesc!
buna.as vrea sa stiu daca pot sa imi iau prietena acasa ea are 15 ani si eu 22 parintii ei sunt impotriva noastra si o bat si vb cu ea foarte urat nu vreau sa o mai las acolo ca nu e bataia lor de joc...as dori sa stiu politia ar avea ce face daca ea este de acord? cum am citit pe internet se pare ca de la 15 ani daca ea zice ca e de buna voie nu au ce sa imi faca mie...va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Minora
pai astept dar luni au zis ca merg la politie parintii ei....poate sa imi faca ceva politia?

astept raspuns va rog caci nu sunt acasa.
Discuție Minora
Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ne desparta cu orice pret.Si in schimb parinti ei o bat si ii vb foarte urat as putea face ceva in privinta asta daca fata ar fi de acord cu mine? va multumesc
de ce sa nu ii duc dovada ca sunt la scoala de sofer?
in cat timp aproximativ ma va chema la proces?
eu am un prieten care in urma cu 1 an jumate a avut accident si avea alcoolemie mai mare ca mine si a scapat cu 2 ani suspendare
Nu am permis.si proces verbal nu mi-a facut.Decat ca am fost la sange si am dat declaratie....