avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1975 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters165814

Activitate ContSters165814

Răspuns la discuția recuperare tva
Dar daca inregistrez PFA-ul ca fiind platitor de tva?
Răspuns la discuția recuperare tva
Da, achitat in Franta. PFA e cumparatorul. Neplatitor de TVA.
Discuție recuperare tva
Ma poate ajuta cineva cu oaresce informatii in legatura cu ce conditii ar trebui sa indeplinesc pt a recupera tva-ul de pe o masina cumparata din Franta? Multumesc mult!
Răspuns la discuția taxa de poluare
Am un raspuns negativ de la serviciul inmatriculari si am inteles ca exista un termen la "nu stiu ce" curte europeana, privitor la o taxa de poluare, pt. luna mai. Avocatul care se ocupa de inmatricularea masinii mele, crede ca cel mai bine ar fi sa asteptam sa se pronunte curtea respectiva si abia pe urma sa mearga cu dosarul meu in instanta. As fi vrut si alte pareri, eventual si niste zvonuri despre aceasta taxa.
Va multumesc,
Discuție taxa de poluare
Imi spuneti si mie, va rog, un site care sa contina stiri actualizate la zi despre taxa de poluare?
Multumesc,
Răspuns la discuția cotizatia retroactiva la cas
Mi se pare un abuz. Multumesc!
Răspuns la discuția cotizatia retroactiva la cas
Va multumesc pt raspuns, doar ca la mine nu e cazul ultimelor luni. Acum o luna am avut desfacut contractul de munca si am trecut pe PFA. Acea intrerupere am avut-o acum 4 ani. E valabila aceasta teorie si in acest caz?
As vrea sa rog pe cineva cu experienta si care cunoaste legea care se refera la contributia la CAS, sa imi raspunda la o intrebare: pt o periada de aproximativ 2 ani in care nu am realizat niciun venit sunt obligat sa platesc retroactiv valoarea de contributie pe minimum 6 luni calculata pt salariul minim pe economie?
Răspuns la discuția Contract CAS
Fereasca bunul Dumnezeu!!! Ma duc maine sa platesc cat mi-au zis, ca e bine asa. Ne pastoreste un guvern mai smecher decat camatarii.
Discuție Contract CAS
Buna!
Am fost astazi la CAS pt a-mi face contract cu ei, ca sa imi pot plati si eu contributia ca tot omu'(mi-am infiintat un PFA incepand cu ianuarie 2011). La un moment dat, in activitatea mea cu carte de munca a intervenit o pauza de vreo 2 ani, pauza in care nu am facut absolut nimic. Adica am facut mai putin decat face o planta, nu am produs nimic, nu am consumat nimic, nu am avut nevoie de ajutorul sistemului sanitar din Romania. Acum, un domn de la CAS Maramures, imi spune ca nu imi poate face contract, decat in momentul in care achit contravaloarea contributiei pe minim 6 luni la salariul minim pe economie, la CAS, ca "asa-i legea". Legea lu' peste prajit!!! De ce sa platesc retroactiv un serviciu de care n-am beneficiat? Vreau sa va intreb , daca sunteti amabili si stiti, chiar asa e?
Multumesc si numa' bine!