avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

Imi spuneti si mie, va rog, un site care sa contina stiri actualizate la zi despre taxa de poluare?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters165814 , utilizator 22:07, 8 Martie 2011
ce doriti, mai exact, sa stiti despre taxa de poluare?
Am un raspuns negativ de la serviciul inmatriculari si am inteles ca exista un termen la "nu stiu ce" curte europeana, privitor la o taxa de poluare, pt. luna mai. Avocatul care se ocupa de inmatricularea masinii mele, crede ca cel mai bine ar fi sa asteptam sa se pronunte curtea respectiva si abia pe urma sa mearga cu dosarul meu in instanta. As fi vrut si alte pareri, eventual si niste zvonuri despre aceasta taxa.
Va multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai palteste taxa de poluare? ContSters54529 ContSters54529 buna ziua, am vazut zilele astea cateva site uri de stiri care ar spune ca nu se mai plateste taxa de inamtriculare.ESTE ADEVARAT? va intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)
Din 14 nov. 2011 iccj a admis un ril prin care masinile second-hand se pot inmatricula fara plata taxei de poluare Roland Mindrila Roland Mindrila La initiativa judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi, taxa de poluare nu mai trebuie platita in toata tara  Cei care refuza sa o achite vor avea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina alinemil alinemil Buna ziua, Ce stiti despre cei care am achita taxa de poluare pe 12.03.2013 si nu am inmatriculat masina,ne-au fost respinse dosarele pe 15.03.2013 deoarece ... (vezi toată discuția)