desi eram hotarata sa incep cu civilul si o procedura,dupa o reevaluare atenta am constatat ca tb sa ma aplec asupra penalului.Azi a fost prima zi ...si mi-a cam lipsit puterea de concentrare,dar dupa ce am citit msg voastre mi-a mai venit elanul :(
hm... greu inceputul...eu voi ataca civilul in paralel cu una din proceduri(la procedura penala tb sa stiu codul la orice ora din zi sau din noapte-pe asta ma bazez),dupa care... mai vedem.voi cand invatati? ziua sau noaptea?Pentru cei interesati...eu am depasit a 3-a oara de cand dau.incep deja sa ma enervez de atatea drumuri...bine ca sunt mai dese acum (mai multe sanse);)
Va multumesc pt urari.Cu siguranta nu trebuie mentionat nr. art.ci doar continutul.cat despre ziua de maine... am emotii.juma` de zi am stat pe net si juma` am incercat sa mai repet ceva...nu prea mi-a iesit.sedinta CSM e pe la 10,deci dupa-amiaza ar trebui sa stim ceva
dupa cum a spus Dan U a mai existat si varianta de a lasa lucrurile asa.e posibil sa se certe ca tampitii pe motivul "a cui e vina?", sa constate ca vina nu e a lor(a inm-ului) si sa ajunga la concluzia ca e mai comod sa organizeze ex la anul;si atunci vor vedea ei ce vor face...#-o
si eu am obosit de atata incertitudine,iar 2 esecuri intr-un timp scurt vor fi greu de depasit.Nu trebuie sa plecam,insa de la premisa asta.inca o recapitulare a materiei(probabil zi si noapte) poate ne mai lumineaza mintea,plus ca nu vor mai fi intrebari controversate sau in afara tematicii,care ne-au cam stors creierii si ne-au furat din timp:stunned: