avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate maria8000

Activitate maria8000

cine stie?!!e posibil sinteza+ speta+coduri pe banca;civil prima zi,penal a2a zi
desi eram hotarata sa incep cu civilul si o procedura,dupa o reevaluare atenta am constatat ca tb sa ma aplec asupra penalului.Azi a fost prima zi ...si mi-a cam lipsit puterea de concentrare,dar dupa ce am citit msg voastre mi-a mai venit elanul :(
Răspuns la discuția admitere sng 2010
azi voiam sa ma apuc de organizare...tocmai ce-mi scosesem legile...nu ma gandeam....voi ave mai mult timp pt inm in ian
hm... greu inceputul...eu voi ataca civilul in paralel cu una din proceduri(la procedura penala tb sa stiu codul la orice ora din zi sau din noapte-pe asta ma bazez),dupa care... mai vedem.voi cand invatati? ziua sau noaptea?Pentru cei interesati...eu am depasit a 3-a oara de cand dau.incep deja sa ma enervez de atatea drumuri...bine ca sunt mai dese acum (mai multe sanse);)
Răspuns la discuția admitere inm 2010
corect! ma alatur!:D
=D>
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Va multumesc pt urari.Cu siguranta nu trebuie mentionat nr. art.ci doar continutul.cat despre ziua de maine... am emotii.juma` de zi am stat pe net si juma` am incercat sa mai repet ceva...nu prea mi-a iesit.sedinta CSM e pe la 10,deci dupa-amiaza ar trebui sa stim ceva
serpico a scris:

Se pare ca primii doi sunt absolventii 2009, 2010 la Academia de Politie, din cate am auzit.
interesant!bravo lor,ca au vrut mai mult!
dupa cum a spus Dan U a mai existat si varianta de a lasa lucrurile asa.e posibil sa se certe ca tampitii pe motivul "a cui e vina?", sa constate ca vina nu e a lor(a inm-ului) si sa ajunga la concluzia ca e mai comod sa organizeze ex la anul;si atunci vor vedea ei ce vor face...#-o
si eu am obosit de atata incertitudine,iar 2 esecuri intr-un timp scurt vor fi greu de depasit.Nu trebuie sa plecam,insa de la premisa asta.inca o recapitulare a materiei(probabil zi si noapte) poate ne mai lumineaza mintea,plus ca nu vor mai fi intrebari controversate sau in afara tematicii,care ne-au cam stors creierii si ne-au furat din timp:stunned: