In 6dec.2018am depus cerere pentru acordarea concediului de odihna.Mi sa refuzat pe motive de lipsa personal.In dată de 21dec,2018 am revenit cu o altă cerere care a fost aprobată,dar în același timp am fost anunțată verbal că după concediu va înceta contractul de munca.mentionez că nu am avut nici o abatere, nici o sancțiune.mergand la firmă mi sa spus că se vor încheia toate formalitățile doar la începutul lunii februarie retroactiv.este legal?
am facut prostia de a sta giranta la o calega care avea probleme financiare .dupa cateva luni am avut surpriza sa aflam inpreuna cu colegele cu care am stat giranta ,ca respectiva nu a platit decat f.putin din credit si mai are inca cateva credite restante.surpriza cea mare a fost cand ne-au venit retinerile pe salar si respectiva nu a mai venit la servici.de restituit sumele retinute nu poate fi vorba ptr. ca nu mai lucreaza iar bunuri mobile sau imobiliare nu are.ce avem de facut? va rog un sfat.multumesc.
poate legile nu sunt aceleasi ptr. toti .in 1995 am inprumutat de la sora unui procuror ,4000000lei,pe termen de 6 luni,cand trebuia sa ii restitui 5000000lei,fara acte notariale sau ipoteci.neavand sa ii restitui la timp m-a actionat in judecata cerand vanzarea apart.la licitatie ,desi era ipotecat la banca.la licitatie a fost singura si l-a licitat ea cu mult sub pretul real.banca a primit o parte din suma iar diferenta dintre suma licitata,banca,si suma pe care a cerut-o cu dobanzi,penalitati,si devalorizarea leului,a disparut.si asa am ramas fara apart.ptr.o suma mica,fara acte notariale.asta nu este camatarie?se pare ca inclusiv parchetul de pe langa curtea suprema de justitie considera ca nu ,asa ca nu-ti mai face probleme.