avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfacerea contractului de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfacerea contractului de muncă

In 6dec.2018am depus cerere pentru acordarea concediului de odihna.Mi sa refuzat pe motive de lipsa personal.In dată de 21dec,2018 am revenit cu o altă cerere care a fost aprobată,dar în același timp am fost anunțată verbal că după concediu va înceta contractul de munca.mentionez că nu am avut nici o abatere, nici o sancțiune.mergand la firmă mi sa spus că se vor încheia toate formalitățile doar la începutul lunii februarie retroactiv.este legal?
Cel mai recent răspuns: nathy , utilizator 14:16, 15 Ianuarie 2019
Cu ce articol va inceta c.i.m.?
Am fost anunțată verbal că mi sa desființat postul.lucram ca și confecționer textil
Trebuie, conform practicii uzitate, sa primiti o instiintare in acest sens...
În ultma zi de muncă de dinaintea concediului am fost anunțată verbal
Pe mine mă interesează dacă este legal să mi se elibereze actele doar la începutul lunii februarie

Alte discuții în legătură

Buna ziua..pentru eliberare acte de la un fost angajator e nevoie ... Aless18 Aless18 Buna ziua..pentru eliberare acte de la un fost angajator e nevoie de cerere scrisă sau se poate comunica doar verbal...si in cat timp de la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate angajator nou raluciii raluciii Buna ziua, Va rog daca ma puteti lamuri cu privire la o situatie: in acest moment sunt in concediu crestere copil, teoretic pana in februarie 2022. In iulie ... (vezi toată discuția)
Decizia de încetare a contractului individual de munca MiriM MiriM Buna seara , aș vrea să știu dacă pe lângă comunicarea verbala este nevoie și de o cerere scrisa pentru a-mi primi actele de la angajator după demisie, ... (vezi toată discuția)