avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate frincu melania

Activitate frincu melania

va rog sa-mi spuneti cat costa de legalizat o copie dupa cartea de munca , va multumesc
ce activitati ssm trebuiesc desfasurate in cazul in care in societatea comerciala am o alta societate care presteaza servicii. Trebuie facut instructaj la locul de munca si periodic sau trebuie intocmita fisa de instruire colectiva(conform anexa 12 hg1425/2006 actualizata cu hg 955/2010 )pentru persoanele aflate in societate aflate pe baza de contract de prestari servicii?
buna ziua, as vrea sa amplasez un bener publicitar de circa 2x2 mp pe peretele casei mele . imi trebuie autorizatie sau trebuie sa platesc taxa de publicitate . mentionez ca lociunta este proprietate personala
Discuție succesiune
daca mostenitorii unui teren intravilan nu au dezbatut succesiunea asupra lui , cine este proprietarul terenului? in cazul in care acest teren s-a transformat in groapa de gunoi cine poate fii tras la raspundere?
Discuție stimulente
care este cadrul legal de acordare a stimulentelor la finante
buna ziua, as vrea sa va intreb cum pot radia masina parintilor mei care a fost vanduta cu toate actele iar noul proprietar nu vrea sa mai faca actele . am scos-o din proprietate de la circumscriptia financiara.
precizez ca nu am decit un act de vanzare cumparare intre tatal meu si cumparator
as vrea daca puteti sa-mi dati un model de inaintare pentru cererea de chemare in judecata a noului proprietar.
multumesc